sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Dezlegarea de intuneric


Dezlegarea de întuneric

În curând omenirea va trece pe o nouă treaptă de vibrație, superioară celei în care funcționăm acum, o versiune de realitate mai armonioasă, mai plină de iubire și lumină. În această perioadă fiecare dintre noi va alege la nivel de Sine în ce bandă de frecvență dorește să își continue această întrupare. Suntem supuși legii liberului arbitru astfel că fiecare are dreptul de a alege ce vrea să experimenteze, cu mențiunea că primează majoritatea la nivel de conștiință colectivă. La cei mai mulți dintre oameni această alegere se face fără ca ei să fie conștienți de asta.

Există însă o categorie care nu vor putea accesa noua vibrație, chiar dacă își doresc, fără o intervenție. Despre aceștia vreau să vorbesc acum. Sunt cei care au legături cu întunericul - legături, pacte, contracte, jurăminte, în această întrupare și în toate celelalte, în această versiune de realitate și în toate celelalte, în această exprimare a Sinelui lor și în toate celelalte. Și la fel sunt și cei care au legături de întuneric de pe neamul din care fac parte.

Recomandarea mea este ca în această perioadă să cereți dezlegarea tuturor legăturilor cu întunericul atât pentru voi, cât și pentru neamul din care faceți parte. Momentul de lună plină și eclipsa sunt perfecte pentru acest tip de solicitare, dar cererea se poate face oricând.

Înainte de a începe, așezați-vă într-un spațiu în liniște, cu 3 lumânări aprinse și invocați sprijinul Sfintei Treimi (obligatoriu) și al altor entități și ființe de lumină cu care rezonați sau simțiți că aveți o legătură mai specială.

Propunere de cerere pentru dezlegare :

Eu, ........... (prenumele intreg), prin puterea cu care am fost investit(ă) de Sfânta Treime, cer acum dezlegarea tuturor legămintelor și legăturilor pe care le am cu întunericul în această versiune de realitate și toate celelalte, în această întrupare și toate celelalte, în această expresie a Sinelui meu și toate celelalte. Rog acum ca toate aceste legături și legăminte de orice fel pe care le am cu întunericul să fie dezlegate și transmutate în lumina și iubirea Sfintei Treimi. De asemenea rog ca dezlegarea legăturilor cu întunericul să se facă și pentru neamul și țara din care fac parte după voia Sfintei Treimi și planul divin. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. Zau!Zau!Zau!

Textul se poate adapta, modifica după cum simțiți. Se poate cere dezlegarea și pentru persoane din familie, partener, copii, etc., dar vreau să subliniez că orice dezlegare de întuneric se face cu răscumpărare și este posibil să aveți stări mai puțin plăcute. Dacă cereți dezlegarea pentru altă persoană, aș sugera să faceți asta într-o zi diferită de cererea pentru propria persoană pentru că sunt niște lucrări care se fac în plan energetic la dezlegare și structurile noastre de lumină au nevoie să se refacă. Poate să fie cererea și ziua sau mai rar/des dacă așa simțiți.

Pentru a putea urca în lumină e nevoie să ne dezlegăm de întuneric. Altfel este ca și cum am vrea să zburăm cu balonul, dar nu dezlegăm frânghia care îl ține la sol.

Să ne fie tuturor de folos.

Anca Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu