sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Copiii stelari - Copiii indigo





Oameni Hibrizi Și Trezirea Conștiinței Umane!
Un Plan Excelent Pentru Viitor

Extratereștrii ne urmăresc și au creat oameni hibrizi, care sunt printre noi și care au misiunea de a crea pe Terra un loc de conviețuire între oameni și speciile extraterestre.

Nu este vorba despre o teorie conspiraționistă, născută într-un spațiu obscur, ci este vorba despre o idee conturată de Dr. David Jacobs, profesor la Universitatea Temple, Statele Unite ale Americii, în cartea sa, Treath.

O lume mai bună?

Jacobs susține că extratereștrii (indiferent care ar fi ei) urmăresc un plan bine stabilit. Acest plan constă în modificarea bioenergetică a planetei nostre pentru ca într-un viitor apropiat să devină un loc, unde oamenii vor putea conviețui cu acești străini misterioși.

Acest plan este unul bine întocmit, iar oamenii de știință, precum Jacobs, au realizat acest lucru în urma studiilor realizate. Totul a pornit din clipa în care specialiștii au analizat ADN-ul uman.

Există multe dovezi care sugereză că întâlnirile cu rasele extraterestre, în zilele noastre, sunt un fenomen global și acest lucru este evident în noua rasa de oameni cunoscută ca și copiii stelelor sau copiii Indigo . Profilurile acestor copii au aceleași atribute și sunt surprinzător de asemănătoare. Ei sunt foarte inteligenți, creativi, psihici, telepatici și au abilități de vindecare și sunt clarvăzători.

Nu se știe cu exactitate cum a apărut această nouă rasă, dar există voci, printre specialiștii cu viziune, că este vorba despre o combinare de gene extraterestre cu cele umane. Genetica nu a ajuns în punctul în care să confirme sau să infirme această ipoteză, dar cu toate acestea există anumite studii, care vorbesc despre modificarea ADN-ului uman.

Trezirea conștiinței și evoluție

În ultimii ani, ceva inexplicabil s-a întâmplat. Fenomenul este cunoscut sub numele de trezirea conștiinței umane și tot mai mulți oameni au trecut prin acest proces.

Este straniu și imposibil să considerăm acest proces unul natural. Dina cest motiv, se speculează că este vorba despre manipularea ADN-ului cu ajutorul unei tehnologii, care depășește înțelegerea umană. Acest proces a început atunci când copiii de indigo au început să populeze planeta și din acest motiv putem spune că este mai mult decât o coincidență.

Trezirea conştiinței umane are ca scop imediat evoluția omului pe această planetă. Este important de menționat că, din punct de vedere spiritual, omul a trăit peste 2000 de ani într-o beznă totală, dar odată cu acest proces, viitorul încă mai are speranțe.

SURSA: https://www.efemeride.ro/oameni-hibrizi-si-trezirea-constiintei-umane-un-plan-excelent-pentru-viitor/ via Lenuta Onofras

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu