sâmbătă, 19 ianuarie 2019

ISIS si OSIRIS

Am iesit in astral. SAIV mentorul si ghidul meu astral terestru, m-a condus in timpul trecut, chiar foarte mult in trecut. Am ajuns in spatiul in care vietuiau ISIS si OSIRIS. Cand am ajuns acolo, SAIV mi-a zis : Am dorit sa te aduc in acest timp pentru a intelege ceva ce inca nu cunosti.Trebuie sa stii ca ISIS si OSIRIS au existat cu adevarat si nu numai ca au existat, dar au si trait si suferit precum spune legenda. Acum ia aminte la ce o sa ti se reveleze" Deodata au aparut ISIS si OSIRIS, ZEI a caror iubire a fost purtat de legenda prin timp si vremi.


Vizualizam ceva ce si pe mine m-a ingrozit - DEZMEMBRAREA si DEMATERIALIZAREA lui OSIRIS.Iata ca acesta s-a transformat, a devenit o SFERA ENERGETICA aproape invizibila, era o masa energetica care acum parca plutea inconstient prin spatiu. Toata faptura lui era asemanatoare unui norisor cumulus, iar aceasta se reducea la ceea ce fusese OSIRIS.
La fel ca si mine, ISIS asistase la dematerializarea lui OSIRIS, dar durerea ei era imensa, sfasietoare. Pentru inceput durerea o coplesise, dar aceasta stare a durat doarte putin. Deodata si-a scuturat capul neasemuit de frumos, s-a concentrat o clipa, a trecut intr-o stare de relaxare totala, pentru ca apoi sa porneasca la munca. Si-a adunat toata puterea fiintei sale si a inceput sa EMITA niste UNDE ENERGETICE CEREBRALE, unde care au inconjurat masa energetica ce fusese OSIRIS. Prin PUTEREA MENTALA a lui ISIS, MASA ENERGETICA OSIRIS a inceput sa se concentreze si sa se condenseze.ISIS a continuat emisia undelor sale pana i-a dat consistenta lui OSIRIS.
Cand masa a devenit suficient de concentrata ca ISIS, a trecut si la lucru practic, manual. A modelat un nou OSIRIS, identic cu cel care a fost inainte de a fi dematerializat. Prin puterea si penetrarea undei vibrationale emisa de ISIS, prin unda vibrationala care atunci cand gaseste rezonanta si loc fertil prinde viata, a luat fiinta din insasi ISIS.


OSIRIS este insasi IUBIREA EMISA de ISIS. Iata cum totul e posibil cand exista incredere, putere mentala si initiere in a dirija vibratia, odata cu unda energetica mentala, dar citi pot crede asta, mai ales in zilele noastre cand Omul s-a indepartat atat de mult de CUNOASTERE si de CREATOR.
SAIV mi-a intrerupt firul gandului si mi-a zis " Iata ce am dorit sa cunosti, desigur ca si in acest timp si chiar in plan fizic cei care au posibilitatea DEMATERIALIZARII si a REMATERIALIZARII ( Isus) folosind energie cosmica universala si puterea mentala a fiintei lor, acestia sunt cei ce vor crede cele vazute de tine aici din arhiva cosmica.
Am fost condusa din nou pe Terra, unde mi-am reluat locul in trupul carnal. Dupa cateva zile terestre de la calatoria astrala descrisa mai sus, iata ca intr-o alta calatorie astrala, am fost si eu la randul meu DEMATERIALIZATA si REMATERIALIZATA de catre SAIV, mentorul, ghidul si comandantul meu si nu numai al meu. " MELFIOR RA - CALATOR PE O RAZA
SCOALA INITIERII ASTRALE
Se fac inscrieri la persoanele de contact din diferite orase, pentru cursurile sustinute de Melfior Ra.
Va invitam, sa descoperiti dimensiunea ascunsa in interiorul fiintei voastre si darul de a atrage lumina, prin care veti afla scopul intruparii in aceasta viata, menirea si misiunea, precum si cine sunteti, de unde ati venit, incotro veti merge cand veti parasi corpul fizic.
Deasemeni veti accesa si dezvolta capacitatile paranormale-extrasenzoriale, care le aveti si acum, dar care se afla in stare latenta in fiinta voastra, dar le veti constientiza si activa, chiar in timpul cursului, daca aceasta nu s-a si intamplat pana acum.
Veti fi ghidati sa faceti meditatii transcendentale, calatorii astrale prin decorporalizare, precum si incursiuni prin vietile anterioare, si astfel veti intelege de ce v-ati nascut intr-o familie anume, de ce aveti partenerul de viata, fratii, surorile, rudele, prieteni, chiar si colegii, pe care ii aveti acum.
Veti afla ce aveti de facut pentru a nu mai suporta consecintele faptelor si deciziilor voastre din vietile anterioare.
Toate acestea si inca multe altele le puteti afla, alegand sa participati la cursurile, intalnirile,workshopurile, taberele initiatice sustinute de Melfior Ra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu