sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Despre "Trezire"



"Sunt cazuri in care sufletul unui om, inainte de a se incarna, a ales sa ascensioneze in aceasta viata, dar omul respectiv (care nu isi mai aminteste aceasta alegere) opune rezistenta Ascensiunii.

Daca acel om refuza Schimbarea, se agata de Vechi si nu se trezeste, in ciuda semnelor pe care le primeste, atunci i se vor pune in cale situatii dificile, boli, obstacole mari, iar dupa ce se loveste cu capul de zid de cateva ori, el va intelege ca nu mai este cazul sa opuna rezistenta, ci e necesar sa capituleze si sa curga cu fluxul vietii, acolo unde este ghidat – sa urmeze Planul divin.

Astfel de oameni vor avea parte de situatii dificile - crize- boli, iar si iar, pana cand vor deschide ochii. Daca sufletul lor a ales Ascensiunea, ei vor fi treziti, indiferent cat de dur va fi nevoie sa intervina Divinitatea. Universul se asigura ca ei se trezesc, atunci cand vine momentul. 
Si in general, in asemenea momente dure, Divinitatea le pune in apropiere si o persoana care sa fie un fel de inger pentru ei, un “salvamar” care sa-i ajute sa iasa la suprafata din acele ape tulburi in care cei recent treziti simt ca se ineaca." (Rick Jewers)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu