sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Despre Contacte 2019




Anul 2019 va fi pentru multi oameni cel in care vor intra in contact cu entitati din alte Dimensiuni/ extraterestri. 

Nu e vorba doar despre faptul ca s-a subtiat voalul dintre Dimensiuni, ci este vorba si despre faptul ca pe masura ce ne ridicam vibrational, ajungem la o maturitate spirituala, incepem sa constientizam faptul ca exista si alte aspecte ale noastre, in diferite alte Dimensiuni si suntem mai dispusi sa intram in legatura cu ele. 

Nu va fi vorba despre o debarcare in masa a extraterestrilor, ci despre o chestiune individuala: daca esti pregatit sa intri in contact cu Familia ta Stelara sau cu alte expresii ale Constiintei Universale care sunt implicate in sustinerea procesul Ascensiunii, aceasta posibilitate iti este disponibila in acest an.
Gratie energiilor din ultimele luni, gratie ridicarii nivelului vibrational al planetei, este disponibil acest potential al Contactului. Si daca pana acum, unii oameni au experimentat contactul cu asemenea entitati in special la nivel energetic, in 2019 exista un potential marit pentru contactul la nivel fizic (aceste entitati sa fie vazute cu ochiul liber).

Revelatiile anului 2019 - cele care ne sunt disponibile, daca ne ridicam suficient de mult vibratia - pot viza, printre altele, si acest subiect: contactul cu asa-numitii “extrateresti”, aflarea adevarul despre cine sunt ei si modul in care putem interactiona/comunica noi cu acestia. Vom lasa in urma vechile povesti despre “pericolul” pe care il reprezinta unii extraterestri pentru oameni si pentru planeta, precum si teama de extraterestri. (Sandra Walters)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu