sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Descifrarea unei enigme, Lupte Intergalactice




Nu cu multe zile in urma s-a auzit peste trei judete din tara noastra, si anume : Galati, Braila si Tulcea un deosebit de puternic zgomot, ceva ca o explozie, incat lumea a fost alarmata, speriata si nu intelegeau ce s-a intamplat, ce anume a declansat acel imens tunet-zgomot- explozie, cutremur atmosferic si au inceput sa-si puna diferite intrebari.

 Dar iata ca nu a fost nici cutremur, nu a fost nici un supersonic si nici un meteorit care sa fi intrat in spatiul terestru unde sa se fi dezintegrat, si sa fi produs zgomotul, ca in acest caz ar fi ajuns pe sol ceva elemente ca urmare a dezintegrarii lui , dar nimic din toate acestea. Si totusi ceva a fost, dar ce a fost ?

Se spune ca inca se cerceteaza, si se va mai cerceta pana cand se va cam uita de aceasta intamplare fenomenala.


Dar va spun eu ce a fost, intrucat in calatoriile mele astrale prin decorporalizare am aflat inaintea cercetatorilor ce s-a intamplat si iata anume ce !


Se stie ca suntem supravegheati de fiinte extraterestre din civilizatii mult superioare noua pamantenilor, iar acestea au misiunea sa nu permita extraterestriilor viciosi, sa intre in sistemul nostru solar si apoi in spatiul gravitational terestru, pentru a modifica ADN-ul fiintelor umane terestre in scopul supunerii si dominarii lor.


Dar extraterestrii viciosi si de joase frecvente vibrationale, dornici de cuceriri planetare au fost respinsi si intorsi din drum, cu alte cuvinte s-a dat o lupta intre cele doua nave intergalactice si astfel am primit inca odata ajutor de la fratii nostrii stelari ARCTURIENI, fiinte superevoluate, si benefice noua, si astfel civilizatia pamanteana, isi poate continua calea pe scara interdimensionala a evolutiei spirituale si culturale.


Iata de unde acel tunet-zgomot care desigur toti cei care l-au auzit au prvit spre cer, ca de acolo de sus de undeva venea zgomotul .


Melfior Ra = calator si mesager astral


www.melfiorra.ro














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu