sâmbătă, 24 decembrie 2016

Zamolxe protejeaza energetic Romania

" In tabara initiatica Retezat, organizata de Melfior Ra am avut multe trairi frumoase..Cu cat urcam mai mult cu atat peisajul era mai deosebit si astfel am pornit de la 1200 m altitudine si am ajuns la 1950 m altitudine.
Am iesit din padurea de brazi, am escaladat pietrele, am facut un popas intr-o poienita de jnepeni, pentru rugaciune si meditatie. S-au alaturat noua zeci de entitati de lumina veghetoare ale locului. In mijlocul nostru a stat o entitate imbracata in vestminte preotesti, care ne-a binecuvantat.
M-am intrebat in gand: Oare cine este entitatea? si prin Daniela am primit raspunsul, cand a inceput sa recite din " Imnul Acatist la Rugul Aprins al Maicii Domnului " caci un fior a trecut prin intreaga mea fiinta si am stiut ca era parintele Daniil, autorul " Imnului Acatist la Rugul Aprins al Maicii Domnului"
A doua zi persoanele care ma insotisera cu o zi in urma mi-au raspuns ca: Doamna Nicoleta nu face drumetie ci alpinism, astfel incat nu ne-au mai insotit in calatorie.
Iata-ne un grup de 12 persoane, urcand spre Varful Retezat. pentru mine urcusul a fost greu caci aveam febra musculara de la drumetia facuta cu o zi in urma. Am urcat aproximativ 4 ore. A meritat efortul caci ne-am bucurat de privelisti deosebit de frumoase.
Am mers pana la poalele Varfului Retezat la Lacul Stevia (2070 m altitudine). Tatiana membra a grupului care a urcat cu greu, mi-a spus cu o voce stinsa: Nicoleta te rog ajuta-ma. Nu am vlaga sa ma tin pe picioare.
Am inceput sa-i fac terapie si deodata intr-un flux de lumina , a aparut langa noi o entitate cu plete albe aurii care ne-a binecuvantat.
Purta in mana un toiag si era insotit de un lup alb. Vazand toiagul am crezut ca este Moise, dar faptul ca era insotit de un lup, m-a dus cu gandul la un stramos initiat , veghetor al muntilor romanesti.
Aveam sa descopar cine a fost entitatea abia peste doua zile cand am vizionat filmul "Dacii" realizat de Dobrita. In filmulet am vazut imaginea unei entitati cu toiag in maini insotit de doi lupi.
Am sunat-o pe Dobrita care facuse filmul si am intrebat-o cine este entitatea si i-am povestit ce traisem in muntii Retezat. Dobrita mi-a spus : Imaginea pe care tu mi-ai descris-o o vei gasi in filmul " Dansul Piramidelor " si la minutul 2,38 din film am vazut exact imaginea care mi se aratase in plan subtil, era batranul cu plete albe si un toiag in mana, insotit de lupul alb.http://bit.ly/2i2Y3no


Am inteles ca entitatea care ne-a binecuvantat a fost ZAMOLXE, marele zeu al dacilor." Nicoleta Pasat, Binecuvantari Divine



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu