sâmbătă, 24 decembrie 2016

Despre Rugaciunea Tatal Nostru - Nicoleta Pasat

"Stiu cat de mult poate ajuta rugaciunea unui om cu suflet curat, insa persoana care trece prin suferinta, trebuie sa se roage si sa realizeze ca boala cu care se confrunta nu este o pedeapsa, ci un mijloc de indreptare si ca prin rugaciune, se leaga de lumina si se transforma in interiorul fiintei sale invatand sa ierte, sa accepte, sa iubeasca neconditionat.
Au fost persoane care s-au suparat cand le-am indemnat sa se roage singure si le-am spus ca nu au nevoie de intermediari intre ele si Dumnezeu.
Simt in sufletul meu, ca cel mai mare ajutor pe care-l poti face unui om, este sa-l inveti sa ajunga la " Imparatia lui Dumnezeu" care se afla in interiorul fiintei sale, ca apoi lumina si iubirea divina sa o manifeste prin ganduri, cuvinte, fapte, spre inaltarea sa spirituala si a mamei Pamant.
Dupa rugaciune, trebuie sa invatam sa ascultam raspunsul Tatalui si sa ramanem in liniste, in meditatie, sa ii auzim vocea tainica, iubirea sa, pe care noi trebuie sa o manifestam in viata de zi cu zi, pentru ca degeaba ne inchinam, facem matanii daca emitem catre semeni ganduri de nelumina: invidie, ura, dispret, gelozie, manie.
Sa ne straduim sa aducem in manifestare pacea, iubirea, bucuria, armonia, caci acestea sunt fructele spiritului nostru. Nu mai cautati in exteriorul vostru, caci toata puterea si forta este in voi. Lucrati cu voi insiva. Practicati rugaciunea fara cuvinte si meditatia. Cand spui cuvinte esti in minte, cand treci dincolo de cuvinte esti in inima.
De aceea nu este nevoie de cuvinte, ci de traire, caci simtirea este cheia cum ne-a transmis Brancusi. Pentru cei ce nu ati citit cartea "Sunet Divin" va scriu mesajul lui Brancusi : " Vedeti voi iubirea? Nu o vedeti...dar cand iubirea curge in inimile voastre, ea va vindeca. Vedeti voi dorul de lumina? Nu il vedeti, dar cand ii simtiti chemarea, sufletul vostru se inalta asemeni Maiastrei. Luati aminte, simtirea este cheia! "
Domnul Iisus ne-a transmis prin Maica Vian: " Rugaciunea unui sfant poate servi lumina iubirii peste un om, dar niciodata lumina iubirii de la Tatal meu." si ne indeamna sa spunem rugaciunea "Tatal Nostru" care nu este o simpla rugaciune, ci un amestec de mantre . Mantrele sunt un amestec de sunete, de cea mai mare importanta pentru cei ce sunt in Cerul de sus, in Opal unde este Tatal.
Tatal primeste aceste sunete si le decanteaza peste oameni cu putere si mai mare. Ele devin un amestec de lumina si forta pentru cel ce se roaga." Nicoleta Pasat, Binecuvantari Divine


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu