vineri, 23 decembrie 2016

Alina Mihai - Punctul de Intoarcere


" Ne zbatem mult sa punem viata in scenariul unei fericiri pe care am imaginat-o la un moment dat cu date imprumutate, mostenite, invatate, imaginate sau create chiar de noi, in acelasi timp in care viata ne propune un "scenariu" al fericirii adus in permanenta in prezent.

Cand omul isi permite innoirea in scenariul fericirii sale, omul e in fluxul vietii si tandemul dintre om si viata, e tandemul dintre om si Dumnezeu. Nu are cum sa nu creeze bucurie, sens si iarasi, viata.
Am fost aseara un grup frumos si bine asezat la seminarul cu tristetea.

Am fost adanc impresionata de trairi si de dorinte, de viata sufletului care isi traieste drumul inspre a isi cunoaste fericirea, de felul in care ne ajutam unii pe ceilalti sa gasim ce inseamna fericirea pentru fiecare si de cum lucreaza, viata.

Multumesc mult tuturor pentru o energie minunata pe care am creat-o si am impartasit-o toti si va doresc cu drag sa o aveti aproape cat va este de folos, multumesc mult pentru toate darurile sufletesti si pentru cele care sunt o expresie a lor, in aceasta perioada !!" Alina Mihai 



" Cand inveti cum sa te porti cu apa, incepi sa vezi ca ea de fapt nu iti opune rezistenta, ba chiar iti sprijina miscarile sa iti pastrezi fluenta atat timp cat esti in "interiorul" ei. Din acest punct de vedere, inotul se aseamana cu experienta vietii.

Cand la un moment dat incepi sa intelegi cum sa te porti cu viata, cum sa "stai" si cum sa fii in tot "vartejul" ei, incepi sa vezi ca viata nu ti se opune ci iti sprijina miscarile in asa fel incat sa iti pastrezi fluenta atat timp cat experimentezi trairea ei. Apa este un fluid, viata e o energie. Go swimming " Alina Mihai 


" Drumuri care vindeca de frici :)
Chiar si un singur drum din acestea, poate avea un efect puternic si benefic asupra echilibrului psihic si emotional cu constientizari care scot la suprafata resurse si bucuria de a (le) trai.

Mie personal, imi plac (si) aceste experiente in care fie ca esti insotit sau nu concret de cineva, esti prin natura drumului, mai mult tu cu tine si cu drumul, intelegand prin relatia cu acesta (si) relatia pe care o ai cu tine si cu Dumnezeu cat si cu cei care te insotesc concret, sau nu." Alina Mihai 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu