duminică, 16 august 2020

David K. Miller - Conectarea cu Arcturienii - Conditia umana

Este posibil ca imaginea să conţină: cer


DAVID K. MILLER - CONECTAREA cu ARCTURIENII - CONDITIA UMANA - "SPECIA VOASTRA trece printr-un SALT EVOLUTIV . Este un salt major in CONSTIINTA echivalent cu DESCOPERIREA UNELTELOR, in istoria voastra. 

Acum intrati intr-un taram transformator. Multi se afla acum in avangarda posibilitatii de a face un salt in constiinta. Telul este transformarea dintr-o prezenta fizica intr-o fiinta mai inalt - dimensionala. Atunci puteti parasi planul dimensiunii a 3-a a Pamantului.

Deja treceti printr-un SALT EVOLUTIV si v-ati luat angajamentul sa treceti printr-o stare de transformare. PROCESUL A INCEPUT.

Codurile voastre genetice se modifica automat atunci cand treceti intr-un NIVEL de CONSTIINTA MAI INALT. Atunci cand va accelerati frecventele,va modificati codurile.

Ati fost PROGRAMATI pentru aceasta SCHIMBARE EVOLUTIVA atunci cand au fost plantate semintele genetice ,in istoria voastra straveche.

In aceste vremuri de schimbari evolutive,MULTI SIMT deschideri foarte mari in constiinta lor,care uneori par stimulatoare si coplesitoare,dar care,totusi,in alte momente ,par foarte firesti.

Deschiderile vin sub forma de valuri de energie care va afecteaza campurile electromagnetice,determinand frecventele aurei voastre sa se accelereze.

Atunci cand se intampla acest lucru,puteti rezona mai bine cu ENERGIA ARCTURIENILOR ,precum si cu altii care sunt foarte dornici sa comunice cu voi.

Este important sa intelegeti ca INTREAGA VOASTRA FIINTA ( INALTAREA IN CORP) va fi capabila sa treaca la nivelul urmator, 5D.

Fiinta voastra va urmeaza CONSTIINTA. Va oferim un obiectiv,astfel incat mai intai sa va deplasati constiinta spre tărâmul nostru.

Apoi veti fi capabili SA VA INALTATI FIINTA .

In prezent sunteti inca, PREDOMINANT, FIINTE TRIDIMENSIONALE.

Dar ati ajuns intr-un punct special al CICLUL REINCARNARILOR voastre : va dezvoltati capacitatea de a “sări” in tărâmul urmator, 5D.

Este un salt magnific,un SALT EXPONENTIAL.

Odata ce ajungeti in acest punct special, va puteti AMPLIFICA brusc EVOLUTIA ,cu o VITEZA foarte MARE.

AICI va aflati ACUM. - Conectarea cu Arcturienii - David K. Miller" Sursa: Arca lui Dumnezeu


Cartea CONECTAREA cu ARCTURIENII - DAVID K. MILLER
Încotro ne îndreptăm? Care ne sunt opţiunile? Ce trebuie făcut ca să ne pregătim pentru acest eveniment? Oare toată lumea se înalţă în aceeaşi dimensiune? Ce s-a întâmplat cu dimensiunea a 4-a? Cum putem înţelege dimensiunea a 5-a? Cum este simţită aceasta? Cum funcţionează ea? Cum arată fiinţele din dimensiunea a 5-a? Cum trăiesc ele?

Această carte răspunde la toate aceste întrebări într-o manieră uşor de înţeles. Ne explică relaţiile pe care le avem cu grupurile extraterestre şi ce anume fac acestea pentru a ajuta Pământul şi locuitorii săi în acest moment galactic crucial. Explică modul în care ne putem ridica vibraţia acum şi începe procesul de integrare a energiilor din dimensiunile mai înalte în lumea noastră tridimensională.

Arcturienii ne-au oferit un obiectiv crucial pentru accelerarea conştiinţei planetare. Ei au prezentat conceptul de înălţare în grup prin crearea Grupurilor de Patruzeci. Au prezentat şi conceptul Triunghiului Sacru – o metodă de integrare şi unificare a gândirii religioase şi spirituale de pe Pământ.

Toţi cei care citesc această carte vor simţi în fiinţa lor prezenţa energiei din dimensiunea a 5-a. Veţi putea să experimentaţi o viziune a conştientei pentadimensionale (5D). Aceasta vă va influenţa profund capacitatea de a vă expanda percepţia asupra realităţii şi vă va ajuta să participaţi la înălţarea personală şi planetară care a început deja.

David K. Miller Workshops in Europa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu