duminică, 16 august 2020

Darul Claritatii - Dumitru Ioan Branc

 


DARUL CLARITATII- DUMITRU IOAN BRANC

"Este un dar pe care voi il meritati, este un dar pe care voi vi l-ati oferit voua, este un DAR care se afla in interiorul fiecaruia dintre voi. Claritatea reprezinta abilitate, trezirea a fost primul pas spre claritate. Pentru unii dintre voi va fi pur si simplu o claritate a vederii, a auzului, pentru altii va fi o claritate a cunoasterii, de a vedea dincolo de lucrurile evidente, de a vedea dincolo de realitate si dincolo de aceasta dimensiune. Claritatea se revarsa prin chakra unica. Voi cei care cititi aceste lucruri, voi ati cerut asta, aceasta claritate va apartine, este proprietatea voastra, voi ati creat-o, acum ati ales sa o duceti.

Claritatea va aduce abilitatea de a vedea dincolo de lucrurile evidente la oamenii cu care aveti de-a face. Claritatea va permite sa observati energia lor, claritatea va permite sa vedeti cine sunt ei cu adevarat, claritatea va permite sa va fie clar cine sunteti voi in relatia cu ei.

Exista doua scenarii de a fi: calea dificila, sau calea usoara. CALEA DIFICILA: Este calea martiriului, calea purtarii crucii pe umerii vostri,calea suferintei, calea trecerii prin mari traume si drame. Acestea le-am trait in multe vieti, ar fi penibil sa ne blocam din nou in aceleasi capcane din cauza mofturilor, a incapatanarii, a ignorantei, a iresponsabilitatii, etc...

Ar fi momentul sa treceti mai departe!

CALEA USOARA: Este calea usurintei si a sincronicitatii
( adica voia mea este aceeasi cu Voia Divinitatii), calea simplitatii lipsita de frica, calea abundentei, calea de a fi invatator. Va aflati pe aceasta planeta acum, deoarece voi ati ales sa fiti. Nu pentru ca trebuia sa fiti! Va aflati aici deoarece voi ati ales sa fiti! Cand spui "trebuia", altii aleg in locul tau. V-ati oferit unele experiente infernale, gandind ca v-ar putea ajuta sa fiti mai buni.

Darul Claritatii pe care vi l-ati oferit acum este o binecuvantare, va va servi in ceea ce urmeaza, in timpurile care vin. Nu trebuie sa faceti nimic pentru a activa claritatea. Doar trebuie sa va reamintiti, sa o folositi.

Cand lucrati cu claritatea nu trebuie sa existe efort. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa INSPIRATI si sa spuneti : " EU ALEG CLARITATEA!"

Claritatea va va ajuta sa vedeti lucrurile asa cum sunt ele cu adevarat. Claritatea este abilitatea de a sti inainte de a se intampla, de a vedea in orice, fie ca este material sau non-material, de a intelege miezul esentei, de a intelege inima energiei.

Aveti rabdare si lucrati si va purificati si veti deveni atatd e clari, incat veti incepe sa vedeti energia originala a Creatorului, fie la o fiinta umana, fie la un obiect, sau chiar la unul din ingerii care sunt in jurul vostru."

Fragment din Cartea TREZIREA SPIRITUALA SI VINDECAREA TOTALA IN NOUA ENERGIE scrisa de DUMITRU IOAN BRANC
___________________________________________
Cartile Domnului Dumitru Ioan Branc pot fi achizitionate la pretul de 55 Ron pentru cele trei volume, plus taxele postale. Numarul redus al cartilor comandate la editura, permite totusi onorarea comenzilor celor interesati cu adevarat de aceasta informatie spirituala inalta. Persoanele care rezoneaza cu informatiile oferite le pot comanda pe Grupul DUMITRU IOAN BRANC de pe Facebook. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu