duminică, 16 august 2020

Felinele si energiile lor vindecatoare

 


Știm cu toții cum pisicile ajung în casele noastre și în viața noastră, dar ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că pisicile sunt compatibile cu oamenii spirituali. Proprietarii de pisici sunt, de obicei, oameni cu abilități spirituale sporite, dar de ce sunt atrași de pisici, sau mai bine spus, de ce pisicile sunt atrase de oameni cu putere spirituală?

Pisicile sunt de fapt atrase de oamenii spirituali, deoarece pisicile au o energie care se conectează cu tărâmuri superioare.

Pisica este un animal spiritual, întrucât se bazează pe abilitățile sale spirituale, precum și pe instinctele sale de pisică. Iată cum: Pe măsură ce o pisică crește, la fel creste și câmpul său de energie.

Cu cât este mai în vârstă pisica, cu atât este mai mare este corpul ei energetic.

Aceasta înseamnă că pe măsură ce trece timpul, o pisică adună mai multă putere spirituală. Poate simți un spirit, poate chiar comunica cu unul. De asemenea, le place să alunge zânele dîn jurul grădinii. De câte ori ai văzut o pisică urmărind ceva ce nu poți vedea? Pisicile surprind de asemenea sunete pe care nu le puteți auzi, deoarece acestea se obișnuiesc cu o frecvență diferită.

Oamenii spirituali au un câmp energetic mai mare care atrage pisicile. Pisicile pot avea încredere în acei oameni mai ușor decât alții. În mod similar, persoanele cu câmpuri energetice mari, sunt atrase de pisici din cauza frecvenței lor înalte. Gândiți-vă la el ca la doi oameni care se potrivesc vibrational. Unul poate să țină pasul cu celălalt, să-l țină pe cale și să-i echilibreze energia.

Dacă comunicați cu o persoană plină de energie și cu un consum redus de energie, în timp ce sunteți fericiți și plini de pozitivitate, există o nepotrivire de energie de care nimeni nu se bucură. Prin urmare, pisicile sunt captivante de cei in care au încredere pentru că pot înțelege cu ușurință câmpul de frecvență al fiecăruia.

Aceasta nu înseamnă că pisicile aleg doar oameni care practică spiritualitatea. Deloc, când spun „oameni spirituali” mă refer la oameni cu care au o legătură mai înnăscută. Unii nu practică nicio formă de spiritualitate, nu mediteaza, dar au o legătură mai mare cu sinele lor superior. Sunt intuitivi, au încredere în orientarea lor interioară, sunt pozitivi. Acei oameni au un câmp energetic mai mare, chiar dacă nu îl cunosc.

Ai văzut vreodată o pisică fugind de un copil? Dacă copilul o tratează frumos, desigur, le-ar placea să stea cu el. Se știe că copiii au cele mai pure inimi și cea mai mare legătură cu sinele lor superior.

Întrucât pisicile au o intuiție și o energie atât de ridicate, atunci când încearcă să atragă atenția unei persoane, este un semn că această persoană are un câmp energetic bun. Una dintre pisicile mele, de exemplu, este foarte timidă și, de fiecare dată când oamenii vin în casă, dispare literalmente. Motanul stăpâneșteteritoriul când alți oameni sunt în jur, dar elin mod „magic” decide să apară atunci când anumite persoane sunt alături de noi.

De fiecare dată când acești oameni se alătură, el se arată atât de drăguț și calm, chiar dacă nu-i mai văzuse pe acești oameni înainte. El își ridică energia și decide să se afișeze numai celor pe care energia lor ii recomanda !

Pisicile adoră sa isi foloseasca gherutele, iar îmbrățișarea unei pisici ne ridică propria energie și ne calmează. Amintiți-vă, o pisică nu se va împrieteni cu nimeni, doar cu cei în care are încredere.

Pe măsură ce pisicile au încredere în cineva, le place să arate afecțiune și să împărtășească o parte din vibrația lor către acei oameni. Odată ce le facem, ne simțim imediat relaxați și în pace. De obicei, își împărtășesc energia cu noi în timp ce îi petrecem sau îi îmbrățișăm.

Nu ați observat cum le place pisicilor să ne tina companie? Acesta este un alt beneficiu pe care vreau să-l menționez, deoarece ne ajută să luptăm cu acele nopți un singuratate! Ele iubesc compania noastră; ele sunt confortabile în jurul câmpului nostru energetic.

Dacă suntem supărați, o pisică poate să insiste pentru atenție, astfel încât să ajute să ne calmeze, sau să dispară până când energia noastră este calmă și liniștită încă o dată.

Pisicile ne avertizează asupra spiritelor care sunt prezente în casă. Deoarece câmpul lor de energie este suficient de puternic, ele pot vedea și identifica cu ușurință acele spirite.

Dacă în orice moment simt spiritul negativ, pisicile mai îndrăznețe vor șuiera pentru a-și proteja teritoriul. nu toate spiritele sunt rele, bineînțeles, dacă observă un spirit asemănător, ele privesc de obicei un timp și apoi se întorc la lucrurile lor. Acest lucru se datorează faptului că ele știu imediat vibrația energetică pe care o poartă un spirit.

Primesc deseori o întrebare foarte similară: „De ce o pisică se simte atrasă de mine?” sau „de ce o pisică ii atacă pe alții?”

Totul are legătură cu energia. Cu toții avem energie și câmpuri vibraționale în jurul nostru care sunt o reprezentare a gândurilor, emoțiilor, a drumului vieții, a călătoriei și a atenției noastre.

Această energie se schimbă, vibrează, crește sau isi limitează intensitatea. Când ești fericit și relaxat, această energie este ușoară, ușoară în vibrații, mai pure. Pentru alții, este invers. Pisicile au un câmp energetic mai constant, atenția lor concentrată le permite să fie mai conectate la pământ și să fie mai atrase în energiile pozitive.

De aceea preferă copiii, alungă adesea fluturi sau alte insecte și este posibil să le vezi urmarind ceva, sau să observe ceva ce nu poți vedea (da, ai ghicit îngeri și zâne corecte și spirite).

În mod similar, preferă oamenii și casele pentru că energia este mai ușoară, se simt mai relaxate într-un astfel de mediu. Dacă le vezi ca atacă pe cineva, inseamna ca nu sunt potrivițe cu vibrația lor.

Pisica mea se ascunde cât mai departe, când unii ma viziteaza, sau iese la joacă și spun „salut” când alții sunt în preajmă. Sunt sigura că ai observat și tu asta. Aceste schimbari de comportament au legătură cu personalitatea pisicii, ele pot ataca sau se pot ascunde de ceva nedorit și neplăcut.

Dacă mediul în care trăiesc nu este în conformitate cu standardele lor vibraționale, devin depresive, anxioașe, se ascund mult și / sau atacă membrii casei. Acest lucru poate fi valabil și dacă simt atașamente spirituale negative asupra unor persoane. (arhoni)

Ai o pisica? Observa-i comportamentul: nu a ieșit pisica ta să se joace cu tine când ai avut o „dispoziție mai bună” sau a apărut când te simți la pamant? A aparut cand esti trist/a? Iată de ce, pisicile care te iubesc atât de mult vin să-ți ridice energia, frecându-se de tine și împărtășind o parte din energia lor înălțătoare în aura ta.

Deci, dacă pisica îți urăște unele dintre rude, acum știi de ce. Dacă pe de altă parte devin brusc în alerta si gata de atac șau îi atacă pe alții, sau chiar pe tine, trebuie să fie o lecție că reacționează doar la energia și la mediul tău.

Atunci când se întâmplă acest lucru, lăsați-i un memento pentru a vă pune viața în ordine, frison, îndepărtați-vă de persoanele stresante și de situațiile care vă scad energia și vă înșelează singuri și casa.

Vrei să deții un prieten blănos? Așteaptă-l.

Iată o poveste interesantă. Sora mea dorea o pisică. Într-o zi a ieșit-o de nicăieri, chiar dacă nu a fost niciodată fan al prietenilor felini. (Asta are legătură cu inspirația divină, sinele vostru superior știe ce doriți în orice moment.) Cu toate acestea, nu a făcut prea multe lucruri. Ea continua să le spună mereu oamenilor, dar ceva nu a dat destul de mult feed-back pentru a răspunde oamenilor atunci când s-au oferit să-i ofere unul dintre acei pisoi.

Spre surprinderea mea, vine incântața și aprinsă într-o zi spunând că deține o pisică. Nu doar o pisică, o pisică neagră adultă (aceasta a fost singura culoare pe care a spus-o că nu și-a dorit-o).

Acea pisică a aparut într-o zi în curtea ei, doua zile, in acelasi loc. S-a trezit atrasă de ea, dornica de a o hrăni, a observat-o, s-a împrietenit cu ea. la fel, acum pisica este în casa ei (chiar dacă a spus că nu dorește nicio pisică care locuiește în casă). A fost o provocare perfecta pentru ea.

Așadar, ideea mea în toate acestea este că, odată ce ați stabilit intenția de a deține o pisică, acea pisica perfectă pentru dumneavoastră apare.

Una care se află într-o potrivire vibrațională perfectă cu ceea ce aveti nevoie cu adevărat.

Simțiți-vă liber să observați, vizitați câteva pisici disponibile pentru adopție, dar ascultați-vă îndrumările interioare înainte de a vă angaja intr-o astfel de provocare.

Dacă simțiți o scânteie, dacă este dragoste la prima vedere, atunci energia și energia dvs. sunt o potrivire perfectă!

Sau doar întreabă și lasă să vină la tine. Ai o pisica? Împărtășește-ți propriile tale experiențe cu aceste creaturi minunate din dimensiunea a 5 a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu