sâmbătă, 29 august 2020

Calatoria sufletelor si Ascensiunea Planetara

 



SUFLETELE VIN, SUFLETELE PLEACA de pe PAMANT..
Este un FLUX PERMANENT in acest UNIVERS HOLOGRAFIC.
NIMIC NU SE PIERDE! TOTUL se TRANSFORMA!
Suntem FORME de ENERGIE, CONSTIINTE PURE care imbraca din cand in cand HAINA UMANA, explorand JOCUL COSMIC pe SCOALA PAMANT.
MOARTEA este o TRANZITIE dintr-o lume in alta, o CALATORIE care permite OMIZII sa redevina FLUTURE:
FRICA provine din identificarea cu ILUZIA FORMEI:
Suntem CALATORI COSMICI care s-au aventurat atat de departe de CASA incat si-au uitat pentru mii de ani...ORIGINILE DIVINE, coborand din ce in ce mai mult in densitate, in MATERIE, devenind PRIZONIERII propriilor MINTI UMANE.
AMNEZIA UMANILOR dureaza de MII de ANI...dar ACUM..A VENIT TIMPUL!
A VENIT TIMPUL TREZIRII NOASTRE din HIPNOZA PLANETARA!
FAMILII de SUFLETE extind CERCUL LUMINII pe PRINCIPIUL PIESELOR de DOMINO.
TRANSFORMAREA este IREVERSIBILA!
Multe DISCIPLINE vor disparea, asemeni dinozaurilor, deoarece nu vor mai tine pasul cu TRANSFORMARILE din CONSTIINTELE OAMENILOR.
FIZICA CUANTICA este mai avansata si se apropie cel maimult de ADEVARUL DIVIN decat RELIGIA si PSIHOLOGIA.
Se tinde spre INTEGRAREA DISCIPLINELOR.
ANVERGURA este data de CAPACITATEA de a vedea si intelege INTREGUL.
TRUPUL este VEHICULUL imprumutat de MAMA PAMANT pentru a putea fi gazduiti in spatiul ei. GAIA este o CONSTIINTA VIE, care isi iubeste COPIII la un alt nivel.
TATAL CER ne-a dat VIATA, posibilitatea de a experimenta realitatile lumilor MATERIALE si SUBTILE.
MEDITATIA ne CONECTEAZA cu MAMA PAMANT si TATAL CER si astfel POTENTIALUL nostru DIVIN se EXTINDE.
Prin ANTRENAMENT devenim din ce in ce mai SENSIBILI la ENERGIILE noastre si ale celorlalti si reusim sa trecem dincolo de VALUL UITARII, pentru ca INFORMATII mai INALTE incep sa se DESCARCE CINEMATOGRAFIC.
Astfel ne reintoarcem la ADEVARURILE SIMPLE...ADEVARUL este IN INTERIORUL TAU.
Cine priveste in AFARA, VISEAZA, cine priveste IN INTERIOR .... SE TREZESTE...
Exista CAPCANA INTELECTUALULUI specializat ca o insecta intr-un anumit domeniu, care considera ca a invatat suficient de multe si are o oarecare doza de AUTOSUFICIENTA.
. Acesta este PRIZONIERUL MINTII UMANE care apartine REALITATII 3D a Pamantului.
Inflexibilitatea si convingerea cu care isi apara cunostintele limitate insusite in institutii depasite de vremurile pe care le traim, ii poate fura STARTUL TREZIRII.
Fericiti cei saraci cu duhul, caci mai RECEPTIVI si mai DESCHISI vor fi oamenii simpli, care nu au fost INDOCTRINATI si CONDITIONATI de vreo formare, institutie, SCOALA TERESTRA...
TU NU ESTI ACEST CORP, corpul tau este un VEHICOL, un COSTUM de HAINE, un AVATAR.
Ai sansa nesperata de a-l lua cu tine in 5D, odata cu NOUA LUME care se creeaza, insa in ETERNITATE te vei plictisi, caci vei EXPERIMENTA si alte FORME, pentru ca ESTI MAI MULT DECAT CREZI CA ESTI.
In LUMILE SUBTILE sufletele se RECUNOSC dupa VIBRATIE. Ele iau temporar FORMA UMANA pentru cei pe care ii INTAMPINA , daca sunt SUFLETE TNERE, insa la ORIGINE sunt ANDROGINE.
Daca pe PAMANT , EXPLORAM si jucam diferite ROLURI, intrupandu-ne cand BARBATI, cand FEMEI, integrand si energia opusa, in DIMENSIUNILE SUPERIOARE ne EXPRIMAM dupa cum REZONAM si dorim sa ne MANIFESTAM in cadrul GRUPURILOR de SUFLETE pana la un anumit NIVEL, dupa care FORMA nu ne mai ATRAGE si nu mai prezinta INTERES, explorand integrarea in OCEANUL CONSTIINTEI DIVINE.
INVATAREA este PERMANENTA atat pe PAMANT, cat si pe alte PLANETA, atat in lumile locuite, cat si in LUMILE SUBTILE.
SCOPUL tuturor SUFLETELOR este EVOLUTIA.
Pe Pamant, PROGRESUL fiind mai LENT datorita DENSITATII GROSIERE sunt necesari MII de INTRUPARI in cadrul unui CICLU EVOLUTIV, motiv pentru care unele SUFLETE nu prind SALTUL EVOLUTIV la sfarsitul unui CICLU CIVILIZATIONAL.
TRANSFORMARILE PLANETARE care sunt in DESFASURARE acum pe planeta, pregatesc ABSOLVENTII de ASCENSIUNE, in timp ce SUFLETELE TINERE, vor repeta SCOALA TERESTRA pentru alte MII de VIETI in dimensiunea 3D, pana la momentul in care vor fi pregatite pentru acest EXAMEN EVOLUTIV care va fi o OGLINDA a NIVELULUI lor de CONSTIINTA:
LUMILE se SEPARA si e si firesc sa fie asa, pentru ca acesta este SCOPUL DIVIN al CREATORULUI - EVOLUTIA.
Fiecare SUFLET cel putin aici pe Pamant, are prin LIBER ARBITRU, o SANSA NESPERATA de a PROGRESA ACCELERAT, deoarece SCOALA PAMANTULUI este o SCOALA foarte GREA si PROVOCATOARE prin ASUMAREA UITARII si INSUSIREA PROVOCARILOR cu care se confrunta toate SPIRITELE.
MEDICINA VIBRATIONALA, MEDITATIA, HIPNOZA REGRESIVA opereaza cu PRINCIPIILE HOLOGRAFICE despre care FIZCA CUANTICA face referire.
Toate CAPACITATILE PARANORLAME ale oamenilor pot fi EXPLICATE si DEMONSTRATE in baza PRINCIPIILOR HOLOGRAFICE ale functionarii UNIVERSULUI.
Sunetm CONSTIINTE FRACTALICE, EXTENSII ale SPIRITULUI BAZA care au luat pentru o vreme( sute, mii de ani) o FORMA....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu