duminică, 16 august 2020

Manastirea la care femeile nu au voie sa mearga


126-Sumar: Manastirea la care femeile nu au voie sa mearga. Vindecarea demonilor - Hipnoza Ana Oprea
https://www.youtube.com/watch?v=w7-Nn-hIyhg
126-RO I., Manastirea la care femeile nu au voie sa mearga. Vindecarea demonilor - #HipnozaRegresiva #AnaOprea
Ioana solicita sesiunea pentru a vedea daca exista cauze #ezoterice pentru durerile puternice de cap, dureri in tot corpul, dificultati de memorare si concentrare. Consultatiile si analizele medicale nu au gasit o cauza. In istoric, ea are intreruperi de sarcina si un fibrom uterin operat. Veti gasi in sesiune o metafora care descrie foarte bine manifestarea energiilor de joasa frecventa in corpul fizic. Ele se depun precum “tărâna pe fundul unei galeți cu apa”.

In mediul eteric, #CorpulEnergetic al Ioanei apare ca si cum ar fi ranit in urma unor #AtacuriEnergetice. In campul energetic gasim o entitate cu caracteristici demoniace.
Aceasta entitate ne spune ca este jumatate om, jumatate #demon si se hraneste cu energii de joasa frecventa precum vinovatia, frica, durerea, ura. El experimenteaza in întuneric de aproape 1500 de ani, de cand a fost abandonat de mama si ucis de tata. Scopul lui este razbunarea. Nu se poate întrupa si nici elibera din întuneric, deoarece nu are puterea de a ierta.

“-Nu toate sufletele sunt ajutate, salvate. Unele sunt singure in Univers.
-Care este diferenta dintre cele salvate si cele uitate?
-Cele ajutate si salvate au intentia si vointa de a ierta. Eu nu am puterea de a ierta “

Entitatea spune ca intr-o #ViataAnterioara a experimentat ca si calugar la o #manastire pe un varf de munte, unde accesul femeilor era interzis.
Împreuna cu alti calugari, el mentinea #CampulEnergetic si pazea #portalul intre munte si al saptelea plan divin. Energii din acea dimensiune ajungeau pe Terra, iar energii de aici erau trimise spre purificare si alchimizare.

In acea viata, Ioana ii este mama. Ea il roaga sa coboare de pe munte, sa o binecuvanteze si sa o ajute inainte sa moara. El alege sa nu coboare, deoarece considera ca rolul pe care il are in mentinerea acelui portal, este mai important decat rolul de fiu al acestei femei.
Mama moare cu tristete si suferinta incercand sa urce muntele iar fiul pleaca din planul fizic cu vinovatie.

Acestea sunt informatiile si energiile în contextul carora ei aleg impreuna experienta urmatoare pentru a se echilibra pe sine in contextul realatiei. (#karma)

Aflam despre transmiterea #transgenerationala a informatiei si modul in care putem ramane blocati in anumite situatii pana le echilibram.
“Daca mama este curata emotional, fizic, energetic, karmic, fatul se dezvolta intr-o apa curata, intr-o energie buna, de siguranta, de protectie, de lumina. Daca nu, ce are mama, tatal, strabunii, se impregneaza in viitorul copil, om, genetic, emotional, mental, karmic. Daca nu este cineva care sa curete aceste ape in fiecare familie, atunci se raspandeste si la alte suflete prin familia dobandita. Nu poti separa experienta unui copil de experienta parintilor, bunicilor, strabunicilor, strabunilor.”

Prin constientizare si iertare, acest suflet se restructureaza, iar partea intunecata, demoniaca, se transforma in lumina. Odata cu el, Ioana se curata de energii de joasa frecventa si programe ce nu ii sunt benefice. Se produc echilibrari pe tot #ArboreleGenealogic.

Va ofer un fragment din dialogul cu cel ce experimenteaza ca si calugar:
“-Care este mesajul pe care l-ai transmite parții tale întunecate?
-Cand vrei sa revii în lumina, Dumnezeul din mine iți intinde mana. Deci tot eu. Pentru a vindeca partea umana, inima umană ranită, trebuie sa te ierți și să îi ierți.
-Ai un mesaj pentru mama ta?
-Iartă-te pe tine însăți. Dumnezeu nu te judecă. Eu ca si conștiință, spirit, suflet, nu te judec. Doar partea mea umană, ranită te-a judecat. Nimeni nu te poate ierta, daca tu nu te ierti. Si nu Dumnezeu de sus, îndepartat, separat, trebuie sa te ierte, ci Dumnezeul din tine. Și iți mai spun, sa te iubești si să iubesti. În prezentul tău. Nu în trecut. Nu în viitor. Doar iubirea vindecă, curață, crează.”

#Alchimizare #Vindecare #Iertare #Ascensionare #ActivareADN #Împreuna

Urmariti-ma pe Facebook:
https://www.facebook.com/Ana-Oprea-20...

Abonati-va la canalul meu YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCy3r...

Pentru informatii si rezervarea unei sesiuni:
E-mail: info@anaoprea.com



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu