luni, 12 august 2019

Despre entitati si energia sufletului




"Ce inseamna “energia”? Auzim expresia: “nu mai am energie” sau “mi-a luat energia”. Dar ne-am pus vreodata intrebarea ce inseamna de fapt energia? Cum anume e posibil sa ne fi fost furata? Din ce ne inchipuim noi ca ar fi ea?
Majoritatea avem tendinta de a asemana energia corpului uman cu un combustibil, cu benzina de exemplu. Ce face benzina? Arde si se transforma in caldura, caldura care indirect deplaseaza un autoturism.
Ce numim “ardere”? Moleculele de benzina se despart in componente, iar in urma acestui proces de desfacere a legaturilor atomice rezulta o caldura, care noi o asociem cu “energia”. Va sa zica oamenii asociaza in modul obisnuit caldura cu energia. Dar cand ne pierdem energia corpului, inseamna ca ne-am pierdut caldura? Punem mana pe corp si e cald.
Deci, nu ne-am pierdut caldura, desi constatam ca ne-am pierdut energia. Asta inseamna ca pentru corpul uman “energia” inseamna altceva decat “caldura”, desi tot o hrana e, cum benzina e o hrana pentru autoturism. Dar ce ar fi aceasta hrana pentru corpul uman, daca nu provine din “caldura”?
Corpul uman este o altfel de masinarie, compusa la modul grosier (fara sa analizam in detaliu) din doua parti suprapuse identic: corpul material (care il vedem) si corpul astral (care nu il vedem, desi el este acolo, pus ca o haina peste corpul material).
De fapt, atunci cand ne hranim, hranim ambele corpuri ale noastre, dar in moduri separate. Si nu putem sa hranim aceste doua corpuri decat cu mancarea specifica lor. Corpului material ii dam alimente solide, de origine animala, vegetala si apa. Corpului astral nu putem sa ii dam acest fel de alimente.
De ce? Pentru ca nu e compatibil cu materia solida (numita si grea) din care sunt facute alimentele. Corpul astral este facut tot din materie, dar mult mai vaporoasa si mai fina decat un abur.
Inseamna ca trebuie hranit cu acelasi fel de materie vaporoasa si fina ca si corpul astral. Cand pierdem energia, in fapt nu pierdem din cea a corpului fizic, caci am vedea-o pe unde se scurge sau cine o fura. Inseamna ca pierdem din energia corpului astral, pe care nu o vedem, de aceea nu suntem constienti de ea, dar ii simtim consecintele prin faptul ca ne simtim fara putere.
De unde se hraneste corpul nostru astral si cu ce? In ce mod o face? Cum se pierde aceasta energie sau cine o fura, de ne simtim fara putere? Contrar a ce spun unii, in univers nu exista vid. Acolo unde unii cred ca nu exista nimic, exista ceva.
Cu “ceva-ul” acesta se hraneste corpul nostru astral. Ce este acest “ceva”, de-l poate hrani pe corpul nostru astral? Inseamna ca e compatibil cu el, de aceeasi natura cu el. De fapt tot universul este alcatuit dintr-o supa eterica,asemanatoare corpului nostru astral, din care corpul nostru astral se hraneste. Si nu se hraneste tot timpul, ci doar in anumite momente.
Hranirea corpului astral se face in timpul somnului, cand corpul astral (spiritul) se desprinde de trupul fizic si hoinareste prin astral. In acest timp, particulele din astral sunt atrase de corpul nostru astral, unindu-se cu el si devenind astfel parte din el. Deci spiritul (corpul nostru astral) se hraneste din astral, prin atragerea de particule existente in supa care ne inconjoara. Acum, cum pierdem energia corpului astral?
O sa analizez doua cauze, desi cred ca exista mai multe, dar doua sunt mai cunoscute. Una ar fi “FURTUL DE ENERGIE”, de fapt de materie eterica (caramida de baza din care e alcatuit tot ce este in univers) ce este desprinsa din corpul nostru astral si supta de catre alte entitati aflate si ele in forma eterica – extraterestri cunoscuti sub diverse nume: draci, demoni, gri, reptilieni etc, asemanatoare spiritului nostru, pe care nu suntem capabili sa le vedem pentru ca intentionat avem vederea limitata doar la o parte a undelor (numit spectru vizibil).
Ca si cum un roi de tantari ne sug sangele, nu ii vedem, dar la sfarsit constatam basicile pe piele. Asa sunt si aceste entitati eterice care nu le vedem, dar ne sug materia corpului astral (adica materia spiritului). La tantari, ca si consecinte rezulta basicarea pielii.
La furtul de materie din corpul astral, rezulta imbolnaviri ale organelor interne care alcatuiesc corpul fizic (sau material) al omului. Se pune intrebarea: de ce aceste entitati vin sa se hraneasca din materia spiritului nostru si nu isi iau mancarea ca si corpul nostru astral, din mediul inconjurator?
Inseamna ca materia eterica din astral nu e compatibila cu necesitatea ca hrana pentru aceste entitati, dar e compatibila pentru spiritul uman. Ce spun aceste entitati ca le trebuie?
Energie negativa, de fapt materie eterica polarizata negativ. Inseamna ca, in mediul inconjurator nu exista aceasta materie in forma polarizata negativ, ci doar in forma neutra.
Corpul nostru astral (spiritul) este capabil sa preia materia eterica din mediul inconjurator si sa o polarizeze apoi, fie pozitiv, fie negativ, devenind astfel compatibila cu necesitatile acestor entitati parazite.
Cu alte cuvinte, aceste entitati nu sunt capabile sa transforme materia eterica aflata in forma neutra in materie eterica negativa.
Totusi, corpul nostru astral este capabil sa faca aceasta transformare pe care alte entitati nu o pot face, nu pentru ca spiritul uman ar fi superior altor modele de spirite (cunoscute si sub denumirea de entitati), ci transformarea aceasta este comuna tuturor entitatilor, cu mentiunea ca se poate realiza doar in anumite conditii indeplinite concomitent, dupa cum vom vedea mai departe.
De altfel, acest procedeu de transformare a materiei eterice in hrana pentru spirit nu se realizeaza doar pe planeta Pamant, ci si pe alte planete, de catre spiritele traitoare acolo.
Am analizat cazul entitatilor negative. Daca reusesti sa intrebi o entitate pozitiva cu ce se hraneste, o sa-ti raspunda ca ele isi confectioneaza singure hrana, adica au reusit sa stapaneasca procesul prin care transforma materia eterica neutra in materie eterica pozitiva.
Cele mai multe entitati negative nu cunosc acest proces, drept urmare se hranesc prin parazitare, luand materia eterica negativa de la cei care pot sa o produca, adica de la un corp uman.
Si nu se multumesc cu putin, accelereaza procesul de producere a materiei eterice negative, fortand corpul uman sa produca mai mult si mai mult (prin punerea de implanturi), astfel incat intai se imbolnaveste corpul astral (spiritul), care determina imbolnavirea organelor interne din trupul fizic.
Se pune intrebarea: de ce Creatorul acestor entitati negative nu le-a inzestrat cu capacitatea de a-si transforma singure materia eterica din neutra in negativa? La nivelul Sau foarte evoluat de intelegere, acest Creator nu ar fi detinut aceste cunostinte? Insa, cred ca acest lucru a constituit o “intelegere” intre Creatorii speciilor, pe baza acestui fapt, al impartirii hranei (materie eterica polarizata pozitiv sau negativ), facandu-se evolutia entitatilor (spiritelor) catre partea negativa sau pozitiva.
Ele trebuiau departajate cumva si cred ca s-a pornit de la hrana. Dar cum reuseste spiritul uman sa polarizeze materia eterica, din neutra sa o faca pozitiva sau negativa? Aici intervine o alta componenta, numita VOINTA. Vointa este legata de faptele noastre.
O fapta pozitiva determina o polarizare pozitiva a meteriei eterice, in timp ce o fapta negativa determina o polarizare negativa a aceleiasi materii eterice care initial era neutra.
Deci, in corpul uman isi dau intalnire si se influenteaza: materia eterica (spiritul), cu vointa, aceste doua producandu-se in vasul gazda care este trupul uman, din aceasta interactiune a celor trei (eterul, vointa si materia solida) rezultand materia eterica polarizata pozitiv sau negativ.
Cea polarizata negativ fiind supta de entitatile negative, ca si hrana a lor, luand-o din componenta corpului nostru astral si adaugand-o in componenta spiritului lor. Ele nu detin un corp material, ci doar unul eteric.
De aceea, unul din procedeele de transformare a hranei din materie eterica neutra in pozitiva sau negativa cred ca se face prin incarnarea spiritului intr-un trup de materie solida.
Dar incarnarea aduce cu sine si o serie de greutati si suferinte, pe care un spirit deprins a fi liber nu doreste sa si le asume, astfel incat prefera sa paraziteze decat sa se incarneze (sa isi uneasca spiritul cu materia solida).
Au fost intrebate spirite pozitive sau negative daca vor sa se incarneze. Ambele au zis “NUUU… !”. Unele prefera sa fure materia polarizata negativ, iar altele prefera sa isi fabrice materia polarizata pozitiv. Dar ambele nu vor sa se incarneze, din cauza limitarii drastice a libertatilor lor din starea de spirit.
Ramane sa analizam care este mecanismul prin care anumite spirite “accepta” sa se incarneze in trupuri umane, adica in materie solida. Cea de-a doua forma de furt de energie (materie eterica din corpul astral) o constituie VAMPIRISMUL energetic. Cum se traduce asta?
In momentul in care te apropii la o distanta suficient de mica de o persoana care are corpul astral (spiritul) alcatuit dintr-o materie eterica polarizata opus decat materia existenta in corpul tau astral, se realizeaza descarcarea materiei eterice de la pozitiv spre negativ, adica o parte din materia corpului tau astral se scurge catre materia corpului astral al vampirului energetic.
Vampirul nu face nimic special pentru acest lucru, transferul producandu-se natural, de la pozitiv catre negativ, potentialele avand tendinta fireasca de a se uniformiza catre un punct de echilibru de mijloc, tinzand sa se neutralizeze catre valoarea zero (sa nu fie nici spre negativ, nici spre pozitiv).
De aceea, e bine de evitat persoanele care se cunosc ca pe unde merg fac adesea belele, adica atrag raul sau te obosesc prin simpla lor prezenta si felul de a vorbi (care inseamna emitere de ganduri), de fapt prin vointa lor determina polarizarea materiei eterice din corpul lor astral din neutru in negativ.
La intalnirea lor cu o persoana avand materia spiritului polarizata mai pozitiv decat a lor, o parte din materia eterica pozitiva se scurge catre cea negativa. Consecinta va fi ca persoana de la care materia eterica s-a scurs se va simti vlaguita de puteri, obosita, fara sa stie de ce. In popor acest lucru este cunoscut ca “deochi”.
Deochiul este tulburarea materiei eterice din care este alcatuit spiritul, fie ca se face prin transferul involuntar de materie de la pozitiv spre negativ (furtul de energie), fie prin tulburari (amestecuri) in cele sapte straturi ale copului nostru astral, tulburari realizate involuntar de persoana vampir energetic, care nu neaparat fura din materia polarizata, ci poate doar sa deranjeze aranjarea corecta a materiei pe cele sapte straturi energetice ale corpului astral al persoanei influentate.
Corpul astral uman (spiritul) prezinta o particularitate. Aceea ca prin incarnare intr-un trup din materie solida reuseste sa polarizeze materia eterica, din neutra sa o faca pozitiva sau negativa.
Prin incarnare spiritul polarizeaza materia eterica. In timp ce spiritele neincarnate asociaza (asimileaza) materia eterica deja polarizata, intocmai ca o baterie, care se incarca din ce in ce mai mult, fie pozitiv, fie negativ.
Cum adica, prin procedeul incarnarii spiritul desparte materia eterica in plus si minus, iar prin neincarnare acelasi spirit nu mai face acest lucru, ci strange laolalta doar plus cu plus si minus cu minus?
Cheia o reprezinta procesul de incarnare, care combina materia eterica, cu cea solida, cu vointa si constiinta. Imi propun, pt ca acum am scris destul de mult, ca intr-o alta scriere sa analizez legatura dintre trup (materia solida), spirit, suflet, vointa si …. GANDIRE (sau Constiinta).
Cine detine Constiinta etc. Sper sa pot, dar alta data. Multumesc cititorilor! Probabil ca o sa zambesc cand o sa primesc comentariu de genul “ nu ascultatii la uratii astia, ca va spun lucruri gresite”. 😊"
TEXT preluat e pe grupul LUMINA, VIBRATIE, ENERGIA HIPNOZEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu