vineri, 2 august 2019

Istoriografia Universului - Polii Universului - Transformari Universale - Constantin Dogaru





Studiind Geografia Intregului Univers cu atentie, se pot face PROGRAME de CIRCULATIE in VIDUL INFINIT, harti ale fiecarei GALAXII in parte si respectiv TOATE CIVILIZATIILE din interiourul  Universului Actual – Universul PRIMAR.

CIVILIZATIILE DEZVOLTATE au persoane TELEPATE si SUPERTELEPATE cu care se poate lua legatura, ori cu care se pot discuta anumite situatii de colaborare universal.

Faptul ca marile state de pe Pamant sunt inarmate in extremis, prezinta un mare pericol pentru cei care vor sa coboare pe Planeta Pamant, pe motiv de colaborare.

Vom pune capat acestei situatii rele si neconvenabile.

In primul rand vom incerca sa oprim expansionismul mondial al marilor state, distrugandu-le armatele, flotele si navele echipate pentru razboi, pentru a face posibil, coborarea la nivel terestru a colaboratorilor vostri din Univers, dar si a colaboratorilor vostri Extrauniversali ( alte civilizatii)

Va voi spune cate ceva despre mersul Galaxiilor prin Univers, despre importanta fiecarei galaxii in parte, dar sunt si Galaxii care nu au niciun feld e civilizatii in interiorul lor.

Faptul ca nu aveti posibilitati reale de dezvoltare se datoreaza Dumnezeirii voastre care favorizeaza pe unii in detrimentul altora pentru motivele lor si nu pentru motivele reale.

Marile puteri precum China si India au prea putini inchinatori catre Dumnezeire si totusi Dumnezeirea voastra ii favorizeaza.

Cei care au multi rugatori sau inchinatori catre Divinitate, sunt uneori defavorizati, fara ca sa se explice pentru ce se face asa ceva unor state, care au multi rugatori si inchinatori devotati.

Cunoasterea unor situatii anume este oprita chiar de catre Dumnezeire, desi intreaga Dumnezeire spune ca se vrea constienta la toate situatiile care se ivesc, ori care exist ape Pamant.

Marile Biblioteci Antice s-au distrus chiar din timpul Evului Mediu, Biblioteca din Alexandria, insa Dumnezeirea nu a intervenit sub nicio forma pentru a opri acel dezastru.

In cazul lui CONSTANTIN din Tecuci, Romania, Personalitatile Divine ii transmit informatii ceresti, iar Primul Fiu Divin PROGRAMEAZA impotrivitori pentru ca toate cunostintele despre Ceruri si Divinitate sa nu fie acceptate tocmai de cai care slujesc Dumnezeirii.

Se face un joc aici al Divinitatii, chiar intre cei credinciosi care accepta sau care nu accepta realitatile ceresti, dar se pune omul la mijloc, insa omul este o unealta extrem de proasta, care are un randament extrem de slab.

Impunerea realitatii universale si respectiv a celei planetare, chiar si in cazul Pamantului, nu multumeste Dumnezeirea, ci o nemultumeste.

Ori daca Dumnezeirea vrea invatare, dezvoltare, comuniune, conlucrare si face asa cum spune, de ce nu intervine direct, pentru a se infaptui la nivel terestru o dezarmare totala?

De ce nu vorbeste Dumnezeirea omenirii pentru a demonstra tuturor ca exista?

Dumnezeirea spune ca si-a programat INGERII Speciali, care prin actiunile lor pot sa ilumineze omenirea, dar Eu vad INGERII, spune FORTA SUPREMA UNIVERSALA care au misiuni de a opri cunoasterea celor ceresti si inca programati pentru asa ceva.

Daca Eu, FORTA SUPREMA UNIVERSALA am intrebat Dumnezeirea pentru ce fac acestea, mi s-a impus ca sa nu ma amestec in treburile Divine.
Daca este cu dreptatea cunoasterii ceresti si universale, atunci de ce nu a explicat UNIVERSUL celor pe care i-a invatat la nivel terestru?

Atunci era oranduirea sclavagista, iar stiutorii de carte erau putini.

Nu s-a spus atunci nimic nici despre Sfanta RAMA DIVINA.

Acum teologii nu accepta UNIVERSUL, de parca nu ar exista, ci doar ca exista Planeta Pamant inUNIVERS  si atat

Multi oameni credinciosi accepta ceea ce spun clericii lor, insa habar nu au de UNIVERS, de IMPARATIA CERURILOR si nici de Dumnezeire.

Atunci cand CONSTANTIN Romanul din Tecuci a vrut sa scrie Biblia DUMNEZEIRII, IISUS a zis ca nu trebuie sa o scrie, iar celelalte Personalitati Divine nu i-au raspuns nimic.

Intr-un cuvant, CUNOASTEREA UNIVERSULUI INTREG, nu depinde de DIVINITATE si nici de Primul FIU DIVIN, ci depinde numia de acceptiunea voastra de ordin personal.

Daca vreti sa stiti UNIVERSUL, atunci invatati-l!

DUMNEZEIREA STIE UNIVERSUL, FIINDCA L-A CERCETAT, dar nu il explica decat partial si atunci ce puteti face decat sa invatati singuri.

PRIMA IMPARATIE a CERURILOR este pe AXA VERTICALA a UNIVERSULUI adica pe diametrul mare, incepand de sub centrul Universului PRIMAR.

IMPARATIA CERURILOR a inceput a se realiza sub comanda Primei Personalitati Divine AUTOCREATE, care este Domnul DUMNEZEU SAVAOT, insa dupa ce primul miliard de INGERI a fost apt de a realiza constructii ceresti din elemente universale.

Elementele constructibile universale nu le-a creat DIVINITATEA, ci doar le-a folosit  in forma lor PURA, sau in diferite combinatii specifice.
EU, FORTA SUPREMA UNIVERSALA nu am fost si nu sunt contra realizarilor ceresti sau IMPARATIILOR CERESTI, insa DIVINITATEA Intreaga trebuie sa recunoasca intotdeauna ca s-a folosit si se foloseste de ELEMENTE UNIVERSALE.

Daca UNIVERSUL nu ar fi avut elementele lui de toate categoriile, DIVINITATEA nu ar fi avut cu ce sa realizeze CREATIA ei, STRUCTURILE CERESTI si nici EXTENSIILE pe care Le-a facut pana acum, suntem in anul 2018.

Daca DIVINITATEA a creat PERSONALITATI, INGERI si SUFLETE, atunci si PROGRAMELE UNIVERSALE au creat SUFLETE pe ALTE PLANETE care au conditii de viata formate sau neformate in interiorul UNIVERSULUI.

Cei ce au scris Biblia VECHIULUI si NOULUI TESTAMENT, NU AU STIUT GEOGRAFIE UNIVERSALA si nu stiu nici acum prea multe despre Universul ACTUAL, Universul PRIMAR.

Cei ce au spus sau au scris cate ceva despre CERURI, nu au relatat UNDE SUNT ASEZATE si  nici CINE LE CONDUCE.

Consider ca toti credinciosii si iubitorii de DUMNEZEU si de UNIVERS sa stie ceea ce ALTII NU AU EXPLICAT PANA ACUM, adica asezarea Sfintelor IMPARATII din UNIVERS.

Prima IMPARATIE este pe AXA VERTICALA a UNIVERSULUI, a doua IMPARATIE este in UNIVERSUL SUPERIOR.

Fiecare IMPARATIE are CERURILE Ei, iar fiecare CER este condus de un anume SEF CERESC desemnat in acest sens.

POLII UNIVERSULUI PRIMAR SI INTERACTIUNILE LOR
STRUCTURILE UNIVERSULUI PRIMAR

Universul are 2 POLI stabili si anume Polul de NORD care este socotit a fi POZITIV si Polul de SUD, care prin conventie este NEGATIV.

POLII  UNIVERSULUI interactioneaza intre ei, asa cum interactioneaza polii unui magnet la nivel pamantesc.

Putem socoti ca UNIVERSUL este CEL MAI MARE MAGNET POSIBIL, CEL MAI REZISTENT si CEL MAI STABIL.

Se vede ca Universul are ZONELE POLARE, ZONA CENTRALA si ZONA EXTERIOARA, toate aceste zone fiind intr-un ECHILIBRU PERFECT.

Intre Polul NORD si AXA VERTICALA exista un numar de 113 STRUCTURI POZITIVE, iar intre Polul SUD al Universului si AXA VERTICALA exista 113 STRUCTURI NEGATIVE.

Pe AXA VERTICALA a Universului si respectiv IN JURUL EI exista un numar de 67 de STRUCTURI NEUTRE, dar extrem de stabile.

INVELISUL Universului nu are structuri pozitive sau negative, ci este aparent NEUTRU, fiind format din GAZE INERTE in structura stabila permanenta si de aceea acest invelis este foarte elastic, se poate trece prin el, dar este extrem de stabil si de dilatabil.

Dincolo de INVELISUL Universului este o ZONA NEUTRA, destul de ingusta si apoi exista ZONA ENERGETICA a VIDULUI INFINIT.

ZONA NEUTRA este aceeasi peste tot exteriorul universului, iar zona energetica inconjoara zona neutra din toate partile, avand forma elipsoidala a Universului.

ZONA ENERGETICA are influenta in VID, in UNIVERS si chiar activeaza anumite ELEMENTE UNIVERSALE, schimbandu-le stralucirea si uneori chiar densitatea universala.

Fiecare ELEMENT UNIVERSAL are culoarea si densitatea lui.
Un element care isi pierde densitatea in anumite conditii universale, sau in conditiile vidului infinit, dispare totalmente.

Exista in VID, anumite zone absorbante, care au si un CARACTER DEZINTEGRATOR, adica odata absorbit in acea zona esti dezintegrat imediat, fara a mai ramane vreo urma din ceea ce a fost absorbit.

In Univers exista ZONE ABSORBANTE, dar exista anumite STRUCTURI cu un anumit caracter de transformare, dar acele structuri sunt atat in zonele pozitive cat si in zonele negative.

Ma refer la Universul PRIMAR EXTINS, nu ma refer la Universul creat din planete, sisteme si galaxiile actuale.

UNIVERSUL CREAT este in interiorul UNIVERSULUI PRIMAR si EXTINS,  dar beneficiaza de toate conditiile universale care au fost si care exista.
UNIVERSUL CREAT din planete, sisteme si galaxii si alte corpuri solide, este mult mai mic fata de UNIVERSUL PRIMAR si EXTINS.
DIMENSIUNILE UNIVERSALE se masoara in ANI LUMINA si respectiv in multiplii anului lumina ( parsec, decsezi si centoseci)

Un PARSEC are 3,5 ani lumina
Un DECSEC are 10 ani lumina
Un CENTOSEC are 100 de ani lumina.

DIMENSIUNILE PLANETARE se masoara in km, ceea ce la Nivel Universal este fara importanta, adica km este atat de mic incat nici nu se ia in consideratie.

Pamantenii nu isi stiu nici macar SISTEMUL lor SOLAR, cat despre Galaxia CALEA LACTEE unii nu au auzit inca de asa ceva.
Eu va vorbesc despre UNIVERSUL PUR si EXTINS, dar unii din voi, nici nu va cunoasteti planeta, deci sunteti ramasi in urma cu stiinta planetei voastre.

TRANSFORMARI UNIVERSALE

UNIVERSUL este intr-o continua transformare din punct de vedere ELEMENTAR, STRUCTURAL si VOLUMIC.

Daca luam in considerare VOLUMUL Universului PUR, care s-a AUTOFORMAT dupa adeziunea NUCLEELOR ELEMENTARE si VOLUMUL Universului EXTINS in FAZA aceasta de EXTENSIE din anul 2018, se poate spune ca progresul volumic este extrem de mare.

Meritul realizarii acestei EXTENSII UNIVERSALE este al FORTEI SUPREME a VIDULUI INFINIT care a acceptat retragerea ZONEI ENERGETICE la o distanta de 200 de miliarde de ani lumina, fata de MEMBRANA Universului, insa MEMBRANA Intregului Univers s-a deplasat dupa acea ZONA ENERGETICA pastrand distanta pe care s-a autorealizat.

Am trecut intr-o NOUA FAZA EXISTENTIALA UNIVERSALA, cu acest EVENIMENT extrem de mare, dar si cu realizari universale deosebite cum ar fi : CERUL pentru cei destepti, al III lea PROGRAM SECVENTIAL UNIVERSAL, MARELE PROGRAM de VINDECARE UNIVERSALA, PROGRAMUL de PROTECTIE UNIVERSALA a Planetei PAMANT, INGERII UNIVERSALI, precum si realizarea ELEMENTELOR VIETII VESNICE D3, D4, D5, P4 si B7.

DIVINITATEA a extins IMPARATIILE formand pe cea de-a II a cat si pe cea de-a III a, insa a creat in 5 ani, un numar de 7 GENERATII de INGERI.

Este un SALT EVOLUTIV destul de mare si o transformare exceptionala, daca vedem toate situatiile in ansamblul lor.

Daca in Universul POLARIZAT au existat un numar de 204 planete realizate din ELEMENTE PURE UNIVERSALE, acum exista Universul CREAT dintr-un numar total de 179 de GALAXII care au in interiorul lor peste 2 miliarde de SISTEME si fiecare SISTEM este format din PLANETE.

Numarul cel maimic de PLANETE intr-un SISTEM PLANETAR este de 3, iar NUMARUL MAXIM este de 82, deci SISTEMELE din interiorul GALAXIILOR nu sunt egale intre ele si nici PLANETELE nu au aceeasi marime, ci sunt diferite.

Orice SISTEM are o PLANETA CENTRALA, emisiva de radiatii luminoase si termice, dar exista SISTEME care au si 2 PLANETE CENTRALE in interiorul lor.

Acele SISTEME au VOLUME destul de mari, adica mult mai mari decat SISTEMUL SOLAR in care exista Planeta Pamant.

Daca UNIVERSUL SI-A MARIT DIMENSIUNILE, atunci si UNIVERSUL CREAT din PLANETE, SISTEME, GALAXII se va mari, deplasand GALAXIILE spre MEMBRANA Universului EXTINS.

In acest fel, se vor modifica : TIMPUL, TEMPERATURILE pe unele PLANETE, mai ales pe cele centrale.

Planeta PAMANT ( GEEA) se va modifica si ea in ceea ce priveste VOLUMUL, se estimeaza o crestere de 15 ori a volumului ei.

ACTIVAREA MICROELEMENTELOR UNIVERSALE din interiorul Planetei PAMANT, cat si a celor care se gasesc in atmosfera, va provoca o cresterea  acestora, apoi vor veni elemente destul de mari intr-o forma activanta.

Aceste ELEMENTE in  numar de 196, vor fi activate in anul acesta de catre FORTA PRIMORDIALA si dupa un anumit grad de activare, se vor vedea toate acele elemente crescand, fara a le mai putea opri cineva.

ELEMENTELE ACTIVATE, vor activa la randul lor alte ELEMENTE din interiorul Planetei, cat si pe cele din atmosfera si in acest fel Planeta Pamant ISI VA MARI VOLUMUL.

Odata cu marirea volumului Planetei Pamant, va creste si volumul atmosferei, inclusiv elementele care se gasesc in atmosfera. 

Daca volumul Planetei Pamant ar creste, iar atmosfera si elementele ei nu ar creste, atunci volumul Planetei ar inghiti atmosfera, iar Planeta fara atmosfera ar deveni stearpa, adica fara importanta.

Volumul de apa din interiorul atmosferei terestre, cat si din interiorul Planetei va creste odata cu intregul Pamant.

Pentru acest fapt, vom perfection PROGRAMUL de PROTECTIE al INTREGII PLANETE spre o evolutie in deplina concordant planetara.

Odata cu marirea VOLUMULUI Planetei Pamant, va creste si VOLUMUL Intregului Sistem Solar Planetar, pentru a respecta proportia universala.

Daca DIVINITATEA va colabora la acest PROGRAM UNIVERSAL de DEZVOLTARE, sau daca nu va colabora ramane de vazut.

Stim ca DIVINITATEA are un PLAN de EXTENSIE a VOLUMULUI Planetei TERRA, insa odata cu noile situatii, totul se va transforma pe o modalitate rapida.

Activarea microelementelor si a altor elemente din interiorul Pamantului si a atmosferei planetare, va permite cresterea rapida a volumului planetar.
Daca Planeta Pamant va creste in volum cu 1 m, pana la 100 m pe an, datorita activarii elementare, inseamna ca in 1000 de ani, va creste intre 1 km si 10 km.

Se presupune o crestere uniforma in volum a intregii planete si nu o crestere intamplatoare, dar pentru acest fapt, FORTA PRIMORDIALA impreuna cu PROGRAMUL de PROTECTIE  a intregii planete, pentru o evolutie in deplina concordanta planetara. 

Ódata cu marirea volumului Planetei Pamant, va creste si volumul intregului Sistem Solar pentru a respecta proportia universala.

TIMPUL terestru se va transforma, VIATA SE VA LUNGI, iar IMBATRANIREA SE VA OPRI, in cazul in care se vor crea elemente echilibratoare de ordin universal, care sa actioneze in interiorul planetei, cat si in interiorul atmosferei terestre.

In acest sens, fiecare PROGRAM SUPERIOR SECVENTIONAL  va avea MISIUNILE lui specifice de CREATIE in concordanta.

Daca va fi nevoie, vom pune la punct un PLAN pentru realizarea celui de-al patrulea mare PROGRAM SUPERIOR SECVENTIONAL.

Incercarile noastre de INTINERIRE nu au dat rezultatele scontate, datorita ENERGETICII NEGATIVE, cat si datorita unor situatii in care PROGRAMELE UNIVERSALE nu au intrat in acord deplin cu DIVINITATEA la momentul actual ( suntem in luna septembrie 2018)

Daca DIVINITATEA accepta greu aceasta FAZA SECVENTIALA UNIVERSALA, atunci ce sa mai post cere de la oamenii care au 3 ALUETE in creatia lor ( sunt negativisti, rezistenti la schimbare, nu au preocupari spirituale, se limiteaza la perceperea si intelegerea  lumii exclusiv prin cele 5 simturi)

PROGRAMUL de PROTECTIE al Planetei PAMANT va emite pentru iubitorii de UNIVERS si pentru iubitorii de bine cate un efect de intinerire, de oprire a imbatranirii si cate un efect de infrumusetare personala)

Vom vedea cat de bine va actiona acest PROGRAM asupra oamenilor binecredinciosi de la nivel terestru.

S-a vazut ca PROGRAMELE UNIVERSALE pot crea ALUETE pentru pamanteni de orice varsta si acest fapt este un mare progres.

Un alt progress consta in faptul ca PROGRAMUL MEDICAL UNIVERSAL, poate crea ALUETE MEDICALE UNIVERSALE, care sa poata fi aplicate oamenilor printr-un proces rapid de inobilare universala.
Acest fapt este o realitate, care s-a experimentat la nivel pamantesc si s-a vazut ca are rezultate reale in planul omenesc.

Cei care dorit sa fiti inobilati, cititi ACATISTUL UNIVERSULUI si cereti inobilarea cu o ALUETA de care aveti nevoie, caci PROGRAMELE SUPERIOARE SECVENTIONALE, cat si cel MEDICAL, vor putea implini cerintele fiecaruia din voi, dar cu coditia respectarii UNIVERSULUI si a Legilor Lui.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu