joi, 22 august 2019

Sesiune Investigativa (1) - Hipnoza Regresiva Ezoterica - Melania Vlad

SESIUNE INVESTIGATIVA - INTREBARI si RASPUNSURI 



"Unde te afli, Florian?
In astral, imi apare 7.
Esti la Sursa?
Da.
Cum sunt corpurile tale?
Luminoase, nu vad interferente, verific MINTEA, SUFLETUL, SPIRITUL, sunt unite, energiile sunt bune,nu sunt probleme.
Hai sa lucram cu SURSA. OK? Unde merg cei care se sinucid?
Imi arata. vad pe cei care raman in nivele inferioare, multi raman in 3D, in sensul ca ii colecteaza si se reancarneaza, in animale de sacrificiu. E vorba de constientizare, de nivelul constiintei, imi spune ca cei care au facut-o n-au ajuns la constientizare, pentru ca altfel nu ar fi facut-o. Ar fi fost de preferat sa iasa din viata aceasta fara sa se sinucida. Imi arata acea forma in care te poti aseza in pat si vorbesti cu SUFLETUL si SPIRITUL sa alegi sa iesi, sa nu te mai intorci, sa te duci direct in SURSA.
Au fost influentati sa se sinucida?
Imi arata acele entitati. ca este vorba de posedare, acele entitati negative de vibratie joasa care determina prin ganduri ideea de sinucidere, mi se spune ca este cea mai buna energie pentru ele.
Deci ei aleg sa se reancarneze in animale?
Nu. ei nu se pot ridica si aceste entitati care ii influenteaza sa se sinucida, corecteaza aceste suflete si ii reancarneaza in animale si in aceasta dimensiune joasa, este o reancarnare instantanee. Imi arata ca cei care se sinucid, sunt ca intr-o forma de paralizie, nici nu apuca sa se dezmeticeasca ce li se intampla. Este vorba de vibratii si de nivele. Imi arata ca exista si cazui de fiinte care au fost constiente in aceasta viata, nu sunt agatate si se duc in sus.
Rudele ii pot ajuta? Ce anume ii impiedica sa ii poata ajuta?
Imi spune nu. Ca ar putea sa ii ajute aici, sa constientizeze, sa nu faca gestul.
Poate ar trebui sa lucrezi cu triada MINTE-SUFLET-SPIRIT sa vezi ce informatii primesti si de la ele
Rog MINTEA, SUFLETUL, SPIRITUL sa se uneasca! Da, s-au unit. Aici imi mai arata un caz, deci tot la nivel raman, imi arata, dar sunt acele fenomene de fantome care raman pe Pamant, sub forma eterica.
Ce sunt fantmele, daca tot suntem aici?
Imi arata ca incearca sa iasa din aceasta dimensiune, nu stiu, nu realizeaza ce se intampla cu ele, incearca sa ia legatura cu rude, neamuri. Sunt cazuri care au fost eliberate tot prin sesiuni. Am trecut si eu printr-o astfel de situatie. Imi spune ca nu numai sinucigasii, ci si alte forme care raman pe Pamant si din alte motive: dragoste foarte mare de sot, sotie, atasament de materialitate, chiar si de fizic.
Te rog verifica daca SURSA in care esti este SURSA adevarata de lumina si iubire pura. Te rog verifica! Verifica si contururile, si senzatiile
Da, e interesant! Acum am cazut din 7 in 6.
Daca tot suntem la cuvantul norocosi, noroc, cine este "Noroc"'? Inchide portalurile care au ramas deschise. Este bine sa pomenim acest cuvant atat de des?
Un Zeu egiptean, mi se spune ca e bine sa nu-l pomenim deloc, e ca si cum ai invoca, e un Zeu, il invoci, el se foloseste de energia ta, e un canal prin care te conectezi cu el. De aceea trebuie sa fim atenti la ce cuvinte folosim. Imi arata ca a fost un Zeu, vad chiar sacrificii aduse acestui Zeu, chiar sacrificii de copii aduse acestuia. Are coarne, coada, aripi.
Intr-o groapa adanca pur si simplu ii aruncau acolo.
Cine ducea copiii la sacrificat? Cand se intampla asta?
Vad niste femei, mamele., 2800-3000 inaintea erei noastre.
Mai ai ceva de adaugat?
Nu,chiar vreau sa inchid portalul acesta, ca nu imi place ce vad.
O alta intrebare. Eu si fiul meu, cand parasim corpul fizic, ne putem reantalni in SURSA si cum ne recunoastem?
Da,mi se spune ca da, daca ajung in SURSA se pot recunoaste in primul rand prin vibratii si daca sunt in SURSA si ajung acolo amandoi,imi arata ca sufletele ca sa se recunoasca isi iau o forma foarte scurta cu imaginea din viata respectiva, ca sa se recunoasca, apoi isi revin la corpul de lumina.
Frumos, inchide portalul.
Da....acum chiar am fost in SURSA!
De ce in sesiune regresiva se lucreaza mai mult cu sufletul SUFLETUL so mai putin cu SPIRITUL?
Imi arata din nou acea forma cand a iesit SPIRITUL si apoi SPIRITUL si-a creat SUFLETUL, imi spune ca SPIRITUL este energia care nu are acea forma, doar vibreaza, nu are acea forma de emotii,de sentimente si de a raspunde, doar energia,in schimb SUFLETUL traieste emotiile, iubirea, cu SUFLETUL se poate vorbi, comunica, la nivel mental prin cuvinte pe intelesul tau, SPIRITUL doar vibreaza.
Alte informatii?
Nu!
Vreau sa stiu daca gandurile mele sunt toate ale mele?
Nu! Adica nu in sensul acela, se poate ajunge la acel nivel sa fie doar ale tale , dupa o meditatie profunda, indelungata se poate ajunge la acea uniune SUFLET-MINTE-SPIRIT si ajungi sa-ti formezi, sa faci ca memoria sa iti raspunda doar ea, prin conectarea cu sufletul, sa nu mai ai ganduri de la alte entitati care te influenteza,
Suntem atacati de entitati prin ganduri in fiecare zi?
Da.
De ce?
Mi se raspunde ca asta se intampla datorita contractelor in cazul celor care au venit cu contracte, daca nu si cei care au venit cu MISIUNE sunt atacati. Din dimensiunea lor din care ei conduc, suntem o hrana pentru ei, suntem BATERIILE lor, Sunt aruncate mai multe entitati pe o persoana, e o bataie intreaga. Imi arata ca este o batalie pe SUFLETELE noastre.
Cand ma enervez inseamna ca entitatea este deja langa mine sau am chemat-o eu, am atras-o eu?
Nu. Ea este langa tine.Ea ti-a incalcat liberul arbitru, ea incearca sa-ti introduca acele ganduri de manie, de furie..
Cum pot sa ma apar? Cum pot sa trec peste faza in care nervii sunt la maxim?
Imi arata ca trebuie sa constientizezi si pur si simplu mental, sau pur si simplu verbal, daca esti singur/a sa zici:
"Ordon sa iesiti, sa parasiti sfera mea energetica tuturor entitatilor care nu sunteti benefice mie, !"
Le dai ordin sa plece, pentru ca ti-au incalcat LIBERUL ARBITRU, asta fac ele.
Rostind anumite formule, scap de contracte de intelegeri facute cu entitatile facute in viata asta si in alte vieti?
Da. Se poate. Imi arata ca totul tine de MINTEA ta, de SUFLETUL tau, de SPIRITUL tau tine in primul rand. Imi arata ca trebuie sa fie facuta cu vointa, sa constientizezi, sa spui imi arata, sa arzi toate contractele facute, sa le zici ca nu mai esti de acord sub nicio forma, insa ele tot continua sa vina, imi arata.
Exista si copii de CONTRACTE?
Imi spune ca depinde de cum au fost facute in viata anetrioara, sau in viata asta, pot fi si simple in original si copii.
De ce s-au facut copiile?
Imi spune, imi arata ca cei care au facut CONTRACTUL au fost convinsi foarte greu si apoi au incercat sa renunte, si-au dat seama de pacaleala. Sunt suflete puternice care dupa ce semneaza isi dau seama, vor sa renunta, imi arata cum incearca sa ii convinga ca in viata reala.
Si daca distrug CONTRACTUL in original, nu se distruge si copia?
Imi spune ca nu. Imi arata ca in CONTRACTUL original sunt mai multe paragrafe si unele inscrisuri mai mici si mai alambicate ca sa nu iti poti da seama. Strecoara tot felul de portite prin acesteCONTRACTE.
Inchide portalul!
Stai ca mai primesc informatia ca indiferent de portaluri, ei oricum tot te paraziteaza.

Avem ghizi spirituali?Toti avem ghizi spirituali?
Nu! Imi spune ca ghidul este SUFLETUL, SPIRITUL fiecaruia. Imi arata ca totusi SPIRITUL si SUFLETUL comunica totusi cu alte suflete si spirite si din aceasta dimensiune, dar si din SURSA, care sunt eliberate. De exemplu SPIRITUL meu poate cere ajutor unui alt suflet daca nu face fata singur la provocari si la entitati, dar ghidul spiritual al fiecaruia este SUFLETUL, SPIRITUL lui.
Cum s-a creat corpul uman, aceasta masinarie perfecta?
Imi arata la fel, cum au iesit SPIRITELE, cum AU VIBRAT,AU GANDIT VIBRATIA, GANDUL si au luat forma in urma cu miliarde de ani un fel de maimuta dar fara par, ceva de genul acesta imi arata, ca o primata, apoi au evoluat incet incet, imi arata multe ENTITATI PARAZITE care au venit si AU UMBLAT la ADN-ul UMAN, au adus multe modificari, dar forma initiala neprelucrata de nimeni este aceea ca o primata, dar fara par si apoi au VENIT ALTE SPECII care ne-au CLONAT, au umblat, ne-au tot schimbat ADN-ul si forma.
Dar cum de este atat de perfect corpul uman?
Se spune ca nu este perfect deloc!
Adica daca se imbolnaveste ficatul si intelegi cauza el se regenereaza.
Da, tocmai asta mi se spune , ca corpul uman nu este perfect deloc.Mi se spune ca inittial, pana sa umble aceste entitati in el, era facut de SPIRITUL care l-a creat si daca nu se umbla in el, nu se imbolnavea niciodata, de aceea nu este perfect, pentru ca ajunge sa se imbolnaveasca.
Dar uite, daca te tai la mana, sangele se coaguleaza si dupa un timp se vindeca.
MINTEA-SUFLETUL-SPIRITUL imi spune ca stie la ce te referi, dar inainte era perfect, in primul rand pentru LONGEVITATEA pe care o avea, putea sa traiasca fara sa imbatraneasca, ajungea la varste foarte mari, chiar si 1000 de ani, prin modificarile aduse, este mult mai fragil si acum se traieste foarte putin, sa intelegeti cum era inainte, puteai sa fii nemuritor si in corp fizic. Imi arata in procesul evolutiv, cum au umblat in el, cate specii au venit, am vazut DRACONIENI care au venit, am vazut REPTILIENI care au venit, si au umblat in corp.
Au luat?Au lasat?
Au luat, au lasat, au incercat sa ne foloseasca ca si SCLAVI. Au venit si asa zise entitati BUNE, dar nu sunt bune deloc, pentru ca nu aveau dreptul sa vina si sa umble in corpul nostru PLEIADIENI, SIRIUSIENI, Nu vad ARCTURIENI. Nu.
De ce nu au venit ARCTURIENI?
Pentru ca intr-adevar au fost NEUTRI. Nu ne-au incalcat liberul arbitru. Aici au proicedat bine. Incalcarea liberului arbitru, chiar si PLEIADIENII care au considerat ca fac un lucru bun, sa ne aduca mai aproape de infatisarea lor, tot un liber arbitru este. Deci au facut TESTE pe noi, simt. Imi arata oamenii nostri de stiinta acum,cum iau un soarece, o maimuta si ii mutileaza, umbla in el, cu toate ca in mintea lor vor sa il faca cu o infatisare buna, nu au dreptul sa incalce liberul arbitru.
Cine sunt oamenii de stiinta, sunt fiinte omenesti?
Imi arata sunt si fiinte omenesti si hibrizi si fara suflet si cu suflet, depinde de domeniul in care lucreaza, imi arata ca cei care lucreaza pe animale nu prea au suflet.
HIBRIZII jumatate umani, jumatate extraterestri, care rase extraterestre sunt interesate in mod particular de HIBRIDARE si de ce?
DRACONIENI, REPTILIENI, GRI, cei din GRI sunt ZETA RETICULI, MANTIDELE, acesti alieni care sunt un produs intre REPTILIENI si DRACONIENI imi arata.
Si jumatate umani, jumatate extraterestri?
Imi arata ca acum in acest moment aceste rasele care NE DOMINA ACEASTA DIMENSIUNE, NE TIN IN ACEST MATRIX si NE HIBRIDIZEAZA, NE MANIPULEAZA.
De ce sunt interesati de HIBRIDARE?
Spune ca vor sa ajunga la un nivel in care sa ne fure efectiv SUFLETUL, sa il tina doar pentru ei, incearca sa pacaleasca SUFLETUL sa intre in corpurile facute de ei, crezand ca prin aceasta procedura SUFLETUL va asculta de ei, Inca este corpuri pe care le avem noi acum, NU AU STAPANIRE pe SUFLET, mi se comunica ca NICIODATA NU VOR REUSI SA PUNA STAPANIRE PE SUFLET. Mi se zice, SPIRITUL imi comunica ca orice ar face nu vor reusi, SUFLETUL este o ENERGIE care n-o sa treaca de partea lor niciodata si nu vor putea profita de ea.
Asta e un lucru EXCEPTIONAL.
Inchide portalurile!
Le-am inchis!
Se pot regenera dintii sa creasca dinti nou? Este o tehnica de la rusi
Mi se raspunde ca da. Depinde de modul cum iti canalizezi energia, de vointa pe care o ai, de credinta ta in tine si in SUFLETUL tau, poti sa faci orice, imi arata, poti sa traiesti si cat vrei. Nu are niciun rost sa iti canalizezi energia pentru asa ceva imi spune.
Se poate sterge programul imbatranirii?
Imi spune ca da, dar nu are niciun rost.
Este un program pe care il ai?
Da, imi spune ca este un PROGRAM implementat tot de cei care au creat MATRIX, care au umblat in corpurile noastre, deci corpul nu e perfect, ne-au adus in aceasta stare sa imbatranim, sa ne imbolnavim.mMi se spune ca n-o sa fie de acord SUFLETUL, nu e menirea lui sa stea atata aici.
Imi arata apropo de crescut parul si dintii, ca noi oamenii nu trebuie sa ne canalizam energia pe nimicuri. Sa isi dea energia pentru alte lucruri.
Cateva informatii despre CANCER si alte boli incurabile. Este provocat de entitati?
Da. Imi arata ca au fost cazuri care s-au vindecat prin hipnoza regresiva, s-au vindecat singure prin constientizare, au trimis ENERGIA, au canalizat toata energia catre aceasta boala care afecta un anumit organ, au avut vointa, au avut credinta in SUFLET si SPIRIT si au scapat. Imi face referire hidromialgii, canecere si alte boli.
Cum se explica gravitatia?
Imi arata acel cub in care se afla Pamantul, ma refer la INCHISOAREA aceasta MATRIX in care se afla Pamantul si pamantenii in 3D. Imi arata forma in care ne tin ei, imi arata ca TOT CE ESTE IN INTERIORUL ACESTUI MATRIX ESTE FORMAT DE EI, ei detin controlul, ei au creat aceasta gravitatie, imi arata ca totul se intampla doar aici, in 3D , sunt niste PROGRAME, niste MAGNETI 1,2,3,4 vad, 6, deci imi arata si in CUBUL ala unul sus, unul jos si lateral, deci 4 si vad si pe Terra, pe Glob, vad la poli, mai multe NAVE, CALCULATOARE, este vorba de tehnica imi zice. Imi arata ca acei MAGNETI care sunt pe CUB, pe INCHISOAREA acesta MATRIX in care se afla Pamantul, sunt corectati cu polii globului, vad un calculator care controleaza acest flux pana in miezul Pamantului, imi arata ca pot inversa polii, e vorba mai mult de vibratii.
Cine a fost adevaratul IISUS?
Imi arata ca nu a existat in acea perioada, in acea vreme nimeni, este o inventie, dar tot imi arata ca au fost multe persoane, SUFLETE si SPIRITE care au venit pe toata Terra, niste numere, imi arata 40, apoi 100, au venit au lasat ce stim acum , sub forma sa nu ne rugam nimanui, sa nu ne inchinam nimanui, sa iesim din acest MATRIX, sa nu plecam capul in fata niciunui ZEU. Li s-a explicat oamenilor faptul ca ei sunt CREATORI, faptul ca SUFLETUL este cel in care sta puterea, printre care a fost si acesta numit IISUS care a venit in acea vreme. Mi se spune ca a trait printre gnostici si ca de acolo au venit invataturile care sunt in NOUL TESTAMENT si care multe sunt eronate si distorsionate.Imi arata acest SUFLET IISUS care a avut multe reancarnari.
Cum se numea? A avut familie? Ce ne poti spune despre IISUS ca Maestru spiritual?
Imi arata ca nici macar nu s-a chemat IISUS, ca IISUS este un nume comun, cum e Ion la noi, de asta spun ca este o inventie, imi arata niste manastiri gen Tibet, nu vad nevasta , copil, il vad umbland, mai multe regiuni, mergand, il vad cum vorbea cu lumea. Imi spune ca a venit sa invete, nu vindecari, scopul lui a fost sa invete, nu sa vindece.
Ce sa invete? Da cateva exemple rapide
Iar imi spune acelasi lucru, ca ENERGIA CREATOARE este in noi, SUFLETUL si SPIRITUL,ca nu trebuie sa dam ENERGIA noastra nimanui, sa avem incredere in SUFLET, in SPIRIT . deci tot ceea ce e in noi, le-a explicat despre plecare, despre conexiunea cu SURSA, despre CONSTIINTA UNIVERSALA, le arata despre minciunile religiilor, cei care credeau in acel Dumnezeu IAHVE, imi arata si alte SUFLETE,SPIRITE care au venit si in alte regiuni si le explicau ca este o minciuna, ca nu faceau decat sa isi dea ENERGIA rugandu-se la acesti ZEI.
I-ai verificat ADN-ul?
Da, ramane om, insa mi se spune ca nu este acel IISUS din Biblie, nu a existat. Se potriveste pana la un punct, imi vorbeste ca nu a existat nicio rastignire, nu a exista nicio moarte, imi arata ca a plecat, a iesit pur si simplu din corp, imi arata ca o pestera, cum iese SUFLETUL si SPIRITUL din el si pleaca, dar ca varsta era mult mai batran. A ales El, dupa ce a lasat INVATATURILE, vad ca multe le-a lasat in acel grup de gnostici.
Vad si alte entitati.Intreb. Mi se arata, mi se spune ca au venit pe Pamant si alte entitati care au coborat din nave, dintr-un OZN, au coborat in forma umana, au lasat INVATATURILE , au fost ridicati de nave, imi spune ca si acestia au fost IISUSI , veniti din PLEIADE. Ne-au lasat aceleasi invataturi, sa nu ne rugam nimanui, sa iesim de sub dominatia ZEILOR, care nu sunt interesati decat deENERGIA noastra, nu vor decat sa ne ia SUFLETUL.
Intoarce-te si inchide portalurile! Ce interferente pot fi in RELATIILE AMOROASE?
Imi arata aceste entitati care imi spun ca nu agreaza IUBIREA mai ales intre persoanele de sex opus, IUBIREA ADEVARATA, nu o agreeaza si de aceea rar vezi o relatie reusita, de aceea vezi numai conflicte, despartiri, divorturi, pentru ca nu le place aceasta uniune intre DOUA SUFLETE de ENERGII DIFERIT POLARIZATE CARE SE IUBESC.
II ARDE , cele doua SPIRITE care se intrepatrund, ii ard, mai ales atunci cand fac dragoste si nu sex. Deci doua SUFLETE UNITE ii arde, nu pot sa stea langa ei, ENERGIA SEXUALA imbinata CU DRAGOSTE. este prea puternica si nu pot sta in preajma lor.
Ce poti spune despre materializarea dorintelor? O dorinta puternica se poate implini?
Iar imi arata MATRIXUL care filtreaza aceste dorinte, le incetineste si chiar le opreste pe cele pozitive daca nu sunt suficient de puternice, in schimb cele negative ajung instantaneu si se materializeaza foarte repede.
Nu intamplator se spune ca "de ce ti-e frica, nu scapi"! E acel filtru din MATRIX care impiedica ca gandul pozitiv sa se materializeze imediat. Ei impiedica acest proces. Ce este negativ se reantoarce mai repede, ce e pozitiv este incetinit sa se manifeste. De aceea pentru a materializa pozitivitatea trebuie sa va concentrati mai intens si sa insistati.
Vobreste-ne despre cea de-a IV a dimensiune, dimensiunea 4D.
Imi arata ca in dimensiunea aceasta sunt si entitati in corpuri materiale si in corpuri de lumina. In plus, tot aceste entitati care sunt in dimensiunea 3D se regasesc si in 4D, entitati religioase mi se arata multe, gen IISUS Biblic,Maria, Sfinti, Sfintisori dar in spatele lor se afla niste entitati IT, gri, ZETA RETICULIENI, vad multe MANTIDE, DRACONIENI, REPTILIENI mai mult REPTILIENI si DRACONIENI in 3D, in 4D domina DRACONIENII deci tot entitati care ne vor SUFLETUL si NE PARAZITEAZA prin gandurile noastre de frecventa joasa. In conceptia unora acele entitati biblice sunt bune, dar nu este asa, avand in vedere ca ele pot lua ce infatisare vor, in functie de credintele omului. Vad o forfota mare si nave, deci 3D si 4D sunt pe intelesul meu mana in mana, tot pe noi sunt calare. Vad conflicte, razboaie, negru, tot intre ei, Sparg MATRIXUL intra din 3D in 4D prin portaluri, este o colaborare permanenta.
In a V a Dimensiune, in 5D cum este?
In 5D vad numai CORPURI de LUMINA, PLEIADIENI, ARCTURIENI, SIRIUSIENI, CORPURI de LUMINA lumina, entitati care n-au forma fizica.
Ce fac ei acolo? Cum se inteleg? Vorbesc telepatic?
Depinde de planete. Sunt care vorbesc telepatic, multi care n-au corp pot. Multi ARCTURIENI si PLEIADIENI preantampina multe atacuri ale entitatilor din 3D si 4D sa ocupe Pamantul, dar la nivel global nu intervin personal, vad armonie pe planeta, nu vad ca la noi.
Dar la nivel de evolutie, de specie umana, ce vezi?
Imi spune ca n-are ce cauta SPECIA UMANA acolo, in 5D, specia umana este aici, in 3D, in MATRIX.
Mai departe, in 6D ce vezi?
In dimensiunea 6D vad doar CORPURI de LUMINA
Cu ce se ocupa,cum se inteleg? Sunt boli acolo?
Nu. Imi spune ca nu. Se lucreaza la anumite vibratii, telepatie. Ii vad cum leviteaza, dar tot asa, sunt multe planete si acolo. Nu stau pur si simplu in Univers, se plimba.
Ce fac ei acolo?
Vad o planeta alba, entitati de lumina, care au un fel de laboratoare
Mergi si viziteaza un laborator si descrie-ne ceea ce vezi
vad niste ecrane mari, aceste entitati de lumina, dar parca au si niste halate albe pe ele, primesc mental informatia ca lucreaza pentru modificarea prin vibratii si ganduri bune asupra celor din 3D si 4D: REPTILIENI, DRACONIENI,MANTIDE. Incearca sa ii ajute sa treaca spre LUMINA. Dau comenzi din 6D celor din 5D care sa ii ajute sa actioneze asupra celor din 3D si 4D. Ei nu vor sa ii elimine, sa ii omoare pur si simplu. Vor sa le schimbe mentalitatea si vibratiile si sa ii faca sa renunte sa mai faca rau si sa treaca de partea benefica a CONSTIINTEI. Imi spune ca si ei au trecut prin acest lucru, ca au fost multe planete care au fost dominate ca si noi, s-au eliberat si acum ajuta si ele la randul lor sa ne eliberam noi, ajuta fara violenta, fara sa incalce liberul arbitru, au preantampinat pur si simplu, ne arata ca au oprit nave sa vina sa ne subjuge ca in trecut, ne spune ca au vrut sa ne distruga din nou si noi am inceput sa constientizam si ei ne-au salvat de la invazia extraterestra. Vad niste orase, dar au protectie si nu ma lasa sa vad, imi spun ca au trecut si ei prin ceea ce am trecut noi cu aceste entitati.
Mergi in 7D
Acum chiar ca sunt in 7D. Simt, in primul rand VAD NUMAI LUMINA, nu ma mai vad nici pe mine.
Stii ca TU ESTI TOTUL si TOTUL ESTI TU...
Da, simt in corpul fizic o ENERGIE, cum sa v-o descriu, zici ca plutesc in fizic, ma simt liber asa,, nu mai am nimic cu MINTEA, zici ca PLUTESC, problema e ca da...vad informatii dar momentan MINTEA e goala ca si cum nu mi-ar trebui nimica, dar vad acele SUFLETE, SPIRITE, sunt multe care se invart si vad cum INTRA si IES din CONSTIINTA UNIVERSALA. Vin din toate Universurile si din toate Dimensiunile.
Ce te leaga de corpul fizic, pentru ca multe persoane se tem ca nu se pot intoarce. Cum esti legat de corpul fizic?
Vad MINTEA - SUFLETUL - SPIRITUL aceasta SFERA, vad un FIR ENERGETIC legat de corpul fizic, stralucitor, este tot la culoarea SURSEI si a SFEREI, dar tot corpul VIBREAZA, ca si cum as LEVITA, nu stiu daca as sta prea mult aici, sunt ENERGII PREA PUTERNICE, mi se spune ca nu avem dreptul sa stam asa de mult aici.
Cine iti spune asta?
CONSTIINTA UNIVERSALA. Imi spune ca fiecare trebuie sa constientizeze PESONAL. CINE TREBUIE SA CONSTIENTIZEZE IN ACEASTA VIATA VA CONSTIENTIZA, imi spune ca a trimis pe Pamant ENERGII INALTE de TREZIRE.
Acum intoarce-te!
Era frumos acolo, era bine! Ma voi intoarce! O sa lucrez din nou sa ma conectez cu MINTEA-SUFLETUL si SPIRITUL .O sa ma conectez cu ele si o sa lucrez din corp.
Ce este ENERGIA ? Auzim frecvent expresia "Nu mai am energie!" sau "Mi-a fost luata din energie!
ENERGIA imi arata ca este acel atom, care provine din SURSA sau CONSTIINTA AUTOCREATOARE care la baza a fost un atom care a explodat, aceasta ENERGIE se gaseste in SPIRITUL tau si implicit in SUFLET, pentru ca SPIRITUL SI-A CREAT UN SUFLET, dar partea cea mai mare a ENERGIEI se afla in SUFLET si in CHAKRE, dar mi-a aratat ca iti inchid CHAKRELE sa nu ai acces la aceasta ENERGIE, sa fii dependent, sa te rogi la aceste Zeitati, dar dupa curatare cand le activezi si ai acces la propria ta ENERGIE, vad chakrele , SURSA.
Care sunt simptomele deschiderii celui de-al 3 lea ochi?
Imi arata ca depinde de fiecare corp in parte, dar cel mai frecvent sunt acele dureri de cap inexplicabile, poti sa iei pastile, sa te duci la doctor ca nu dispar, apar la aceleasi ore, ale zilei. Odata ce ti se deschide al treilea ochi incetezi sa te mai rogi in genunchi, ca un SCLAV la acele Zeitati. Pe unii ii ia cu frisoane, friguri, acea stare de raceala, de gripa, te duci la doctor, n-ai nimic, dar tu tremuri, iti curge nasul, te doare capul,nu stii ce ai. Te duci peste tot si ti se spune : " Nu stiu domne, nu ai nimic! ", Auzi voci, un tiuit in urechi, nu stii ce ti se intampla si pe primul loc. Imi arata pe aceea, dar imi spune ca nu e data la toti, cand vezi entitatile in real, fara sa iesi din corpi n astral, le vezi in fata ta, pentru ca multi ar muri de inima. SPIRITUL ne protejeaza.
Tu cate simptome ai avut?
Astea doua cu dureri de cap si cu frig
Si tu te rugai pana ti s-a deschis al 3 lea ochi?
Da! Eu am inceput religios, am fost pacalit, pana mi s-a deschis al treilea ochi . Culmea, la inceput am avut dureri de cap, dar dupa aceea, la scurt timp am iesit din treaba asta cu religia, adica am inceput sa constientizez
Cine a creat pozitia de rugaciune si de ce?
Imi arata la fel, acesti ET, aceste entitati extraterestre, in special REPTTILIENII cu DRACONIENII , imi arata ca aceasta este o pozitie de sclav . Imi arata cum au coborat atunci cu navele pe Pamant, cum i-au folosit atunci pe cei care erau in forma care erau, chiar ii biciuiau, ii puneau la munci, si-au aratat puterile, ii luau, ii tranteau jos, cu capul in jos, pentru ca li se spuneau ca sunt Zeii lor, ca nu au voie sa se uite la ei. Imi face referire si la Vechiul Testament, la fel, IAHVE REPTILIANUL, se spune ca nimeni nu i-a vazut fata,
Tu i-ai vazut-o?
Da. De nenumarate ori.
Inspira frica?
Ce-mi inspira mie, nu mai pot sa rad, e biped, cam la 2m, are solzi, e in forma de reptila, cap putin turtit, ce m-a distrat era faptul ca are si mai multe clone. Realul are asa un fel de coroana pe cap. Are 12 infatisari reale, sunt mai multe de spus. Nu stii care e originalul, nu a fost capturat niciodata, mai degraba sosii de-ale lui.
Ce inseamna semnul crucii?
Este o modalitate prin care deschizi un portal si intra entitatile, pur si simplu le dai voie prin cruce se deschid chakrele, ii inviti la tine, intra si iti paraziteaza chakrele, e un portal.
Ce se intampla cand bat clopotele
La fel vad cu sunetele produc niste vibratii foarte puternice si vin entitatile, e o atentionare ca a inceput slujba si vin sa pape ENERGIE acesti GRI, REPTILIENI, DRACONIENI si se aseaza in preajma fiecarui participant la slujba.
CE ROL ARE FEMEIA PE PAMANT?
Mi se arata ca a fost facuta cu rolul de a procrea, intial de aceste entitati care au umblat in corpurile noastre, ca un recipient mi se spune,nu vreau sa jignesc femeile,sa ma inteleaga gresit, sa nasca.
Si ENERGIA EI?
Imi arata ce ENERGIA FEMEII este foarte puternica, este foarte buna.
De ce vor ca FEMEIA sa fie supusa barbatului?
Imi arata ca acesti REPTILIENI, DRACONIENI cand au venit prin IAHVE cu navele ....FEMEIA a fost SINGURA CARE S-A OPUS.
FEMEIA ESTE FORTE CURAJOASA. Imi arata ca noi suntem la al 6 lea ciclu civilizational, ca odata a venit potopul, altadata a fost razboAM CONSTIENTIZAT, ne-au distrus. Cand a venit acest IAHVE cu nava, au creat mai multe laboratoare de experimentare pe ADN, de aici a inceput cu asa zisul Adam si Eva, femeia cu barbatul, ne arata ca femeia cand au luat-o sa ii schimbe ADN-ul a fost cea care s-a opus, BARBATUL era mai SUPUS, mai SPERIAT, mai FRICOS, dar FEMEIA A INFRUNTAT ACESTI ZEI, de aceea s-au suparat si au scos aceste chestii cu femeia sa fie supusa, au maltratat-o , pur si simplu s-au purtat urat cu ea. Uite cum imi arata: cand au aparut, barbatul a cazut in genunchi cu capul plecat, femeia i-a infruntat, primea palme si ea le spunea ca nu se sperie. De aici a prins ura pe ea acest Dumnezeu al evreilor. mai mi se arata ca dupa ce au umblat in ADN si dupa ce au venit si alte civilizatii, au venit PLEIADIENII si au creat si ei acele femei frumoase, este adevarat ce se spune in Biblie ca au coborat si s-au incrucisat cu ele. Acest IAHVE a fost foarte gelos, pentru ca intr-adevar se indragostise si el de o femeie si ea l-a refuzat si de aici o noua gelozie si o rautate impotriva femeilor. Bine, puteam sa fie cea mai urata femei din lume si tot n-as fi putut sa fie atrasa de mutantul acelasa. Deci cam asa cu femeile si cu religia. A fost foarte puternica si s-a razvratit impotriva Zeilor.
Spune ca aceasta atitudine misogina fata de femeie este MENTALA!
Cel care are SUFLET nu face diferenta intre FEMEIE si BARBAT, nu umileste FEMEIA.
Toti avem aceeasi ENERGIE si din acea uniune A FACE DRAGOSTE, a avea o RELATIE CONSTANTA AUTENTICA rezulta o ENERGIE foarte puternica si foarte inalta care nu le place entitatilor care paraziteaza fiintele umane in 3D si 4D.
Femeile si barbatii gandesc diferit?
Imi spune ca nu este adevarat, sunt si femei si barbati care gandesc la fel
Ce ne poti sp une despre ENERGIA KUNDALINI? Dar inchide portalurile!
Acest KUNDALINI e un sarpe, sunt de fapt doi, unul in fizic , altul in eteric, sunt pusi de acesti REPTILIENI ca sa tina CHAKRELE blocate, in sesiuni ii scoteam, ii eliminam, ii trimiteam prin portaluri, deci cand faci o sesiune si dai ordin sa dispara toate entitatile, pleaca si acest sarpe, deci EL BLOCHEAZA CHAKRELE , nu cum spun alte religii ca este bun. Ei zic INALTAREA SARPELUI, intr-adevar, ce inseamna "ïnaltarea sarpelui" tu il scoti pur si simplu de acolo si il trimiti prin portal, deci trebuie ca CHAKRELE CURATATE si ca sa le cureti trebuie sa scoti SARPELE care le tine blocate, tot ce e entitate in coprul tau sau implant, e clar ca nu e bun, e ca piatra la rinchi.
Ce sunt simezii?
Sunt contracte semnate de suflete. Cand te reancarnezi ei iti arata 3 variante de corpuri, 3 variante de familii, depinde cum te pacalesc, ce pacate ai avut inainte, te trimit sa suferi la fel, la siamezi se merge pe suferinta ambilor. In toate este vorba despre suferinta, sa se degaje cat mai multa suferinta, ei din asta traiesc.
Cum a aparut CUVANTUL?
Imi arata CONSTIINTA UNIVERSALA, acel ATOM care produce niste vibratii de-a lungul miliardelor de ani, acele VIBRATII incep sa rezoneze, incep ca niste VOCALE, CONSOANE imi arata niste zgomote mici, s-au legat intre ele si a aparut cuvantul.
Ce program are un narcisist?
Prin contracte imi arata ca el a ales sa vina prin acest contract, sunt niste entitati care il domina
De ce MINTIM?
Imi arata CREIERUL STANG, entitatile care ne fac sa mintim, mi se spune ca nu e de la mintea noastra, MINTEA NOASTRA ESTE MANIPULATA, pana sa unesti MINTEA cu SUFLETUL cu SPIRITUL, pana sa ajungi la CONSTIENTIZARE imi arata VIBRATIILE propagate de aceste entitati, IMPLANTURILE din CREIERUL STANG, acolo este CREIERUL REPTILIAN, acolo te ataca, ei iti induc aceste stari de a minti, imi arata ca 90 % este de la ei?
Plantele sufera cand le consuman?
Ca sa suferi trebuie macar sa ai SUFLET si SPIRIT, imi arata ca planta este doar SPIRIT. Daca e simplu SPIRIT, nu ai niciun fel de emotie, sentiment. Nici entitatile acestea care ne domina nu au SUFLET, doar SPIRIT, de aceea sunt interesate de SUFLETELE noastre.
Cine este copilul interior?
SUFLETUL. Face o referire la Noul Testament "pana nu te faci ca un copil"...nu vezi imparatia cerurilor scrie acolo
Exista vampiri?
Da, dar nu sub forma care a fost aratat la televizor, sunt DRACONIENI nu ataca oamenilor, doar animalele.
Cat la suta din informatiile date de un clarvazator adevarat sunt reale?
Imi arata ca depinde de clarvazator, exista clarvazatori care au furnizat informatii care au fost si la capacitate de 100%
Sufletul din alte vieti poate cere ajutor la sufletul din viata asta?
Imi spune ca SUFLETUL e unul si acelasi, SUFLETUL a fost adus in viata asta, a fost pacalit sa se reancarneze, imi arata ca trecutul, prezentul si viitorul sunt simultane.
Vrea sa stie daca anumite dureri din prezent isi au originea in intamplari din alte vieti
Da e corect da.
Diavolul si Lucifer sunt diferiti?
Da
Explica
LUCIFER este un "inger de lumina", e o entitate care a iesit din CONSTIINTA UNIVERSALA, o entitate care a dominat mult, a stat si aproape de SURSA, a stat mult si in 6D.chiar si aproape de 7D, DIAVOLUL este o entitate, o zeitate a EGIPTULUI ANTIC. Mi se arata ca sunt tot felul de incurcaturi legate de aceste nume. Acea entitate de lumina e cu aripi, iar acesta e ca un tap cu copite, negru, e ca un minotaur, sunt doua entitati diferite.
Am o ura inexplicabila pe anumite persoane, uneori le blestem
Vad cum intra in campul energetic al celui care a intrebat anumite entitati,musca din aura energetica, intra in el si il paraziteaza.
Sotia mea are pete mari pe tot corpul. Medicul spune ca are probleme la inima.Pot fi implanturi?
Imi spune : Da
Exista relatie intre schimbarile climatice si rapirea extraterestra
Nu.Imi spune ca unii au tehnologie si pot schimba vremea cum vor, in special in tarile ca aici, ca Romania, in tarile in care predomina inca religia si credinta, fac ce vor, ca mai apoi sa te asezi din nou in genunchi
Din pacate....
Nu exista pacat, exista acest ciclu al reancarnarilor care te face sa vii sa suferi sa ii alimentezi pe ei cu ENERGIEsi aceste IMPLANTURI care te fac SA TE SIMTI VINOVAT, te-au pacalit
Care este legatura dintre SIRIUS si istoria omenirii?
Vad, imi arata ca au participat la unele modificari ale corpului nostru alaturi de pleiadieni, arcturieni in cele 6 cicluri civilizationale .Imi spune ca fac parte din CONFEDERATIA INTERGALACTICA care ne-a protejat si de invazia repetata a acestor negativi.
De ce SIRIUS este perceputa ca fiind extrem de luminoasa?
Au o energie foarte puternica, spiritul planetei e foarte puternic si are o vibratie inalta, printre ei pe planeta se afla si entitati in corpuri de lumina. Sunt si cu corp si fara. Imi arata ca sunt medici foarte buni.
Putem sa ii chemam?
De obicei nu prea vin, dar daca insisi vin, insa e foarte riscant in ASTRAL ca NU STII CE ENERGIE VINE, dar SUFLETUL imi spune ca NU ARE ROST SA CHEMI PE NIMENI, ca trebuie SA TE ROGI SI SA VORBESTI TU CU SUFLETUL TAU.
SUFLETUL TAU E GHIDUL TAU
SUFLETUL TAU E CEL MAI PUTERNIC
Nu ai nevoie sa chemi pe nimeni in ajutor.Puterea sta in mine, eu sunt mai puternic ca arcturianul si siriusianul. De ce sa chem eu nu stiu ce entitate, cand SUFLETULmeu e ravnit de toti, SUFLETUL TAU E CEL MAI PUTERNIC.
Cine sunt URSITOARELE?
Imi arata ca daca ai apucat sa vii cu contract, sa te pacaleasca, vii parazitat deja, te-ai nascut entitatile sunt langa tine, implantul e in tine, viata e scrisa deja, contractul e semnat, nu exista nicio ursitoare, sunt entitati care stau calare pe el, imi arata un copil care se naste si de la nastere este asteptat si preluat de aceste entitati care stau pe el.
Cum realizezei SINELE?
Cel mai bine e ca prin meditatie sa conectezi MINTEA-SUFLETUL-SPIRITUL, faci un intreg , meditezi, vorbesti cu el, spui
"SUFLETUL meu ...."" Sa devina ca un confesor, ca un prieten, sa vorbesti cu el/ cu tine zilnic, chiar daca ai senzatia ca nu primesti raspuns ". Sa nu cedezi niciodata, poate sa treaca si un an. Cum a spune VOCEA INTERIOARA poate fi mintea, sinele sau o entitate parazita, dar cand e SUFLETUL iti va vorbi pe o tonalitate calda, blanda. Entitatea o sa iti dea ordine : "Du-te si fa aia!". Cand te va indruma sufletul vei simti caldura, iubire, vei fi indrumat sa faci numai lucruri bune.
Tu ca spirit vii, intri in corp, dar CORPURILE aici pe Pamant in MATRIX sunt facute de ei
Ce spui de Focul de la Ierusalim?
Imi spune ca este o facatura, ca nu exista asa ceva.
Dependenta de bautura, drog e data de entitati?
Da! E data de entitati. CONSTIENTIZARE si eliminarea dependentei.
Cum sa ma uit in mine?
Imi arata aceasta unire prin meditatie MINTE-SUFLET - SPIRIT, crearea SFEREI, se conecteaza automat cu CONSTIINTA UNIVERSALA
Mai multe despre CREIERUL REPTILIAN ?
Partea stanga, vad IMPLANT, pe acolo comunica aceste entitati care domina MATRIX-ul si induc gandurile de frecventa joasa, te tin pe trebuintele fundamentale si vibratiile joase ale CHAKRELOR, pe partea dreapta comunica SUFLETUL, SPIRITUL ,in mijloc este CONSTIINTA, vad MINTEA ca o sfera, aici e lupta, intra din stanga reptilianul, din dreapta spiritul, intra in mijloc in constiinta, iti face varza capul si nu stii pe unde sa o iei. dar daca incepi prin meditatie sa te conectezi MINTE-SUFLET -SPIRIT inveti sa te conectezi pe partea dreapta, elimini negativitatea .
Ce e karma?
Acea poveste prin care ai fost pacalit/a sa vii la reancarnare , iti pune un film cu toata viata, esti de acord semnezi, iti alegi meseria, nasii, etc, nu ai cum sa scapi de ea decat prin constientizare, prin arderea contractelor. Daca nu te trezesti, ramai cu acest program pana la sfarsit cu capul plecat,iar pleci, iar vii inapoi si tot asa.
Care e legatura dintre Chakra a 6 a si Al 3 lea ochi?
Chakra a 6 a face legatura cu glanda pineala, Al 3 lea ochi este denumirea esoterica, care se ocupa de perceperea lumii spirituale. Fiecare religie, zona, cult o numeste intr-un fel.
Ce fac REPTILIENII, DRACONIENII,GRIII cu religiile
Bisericile sunt ZONE ENERGETICE, portaluri prin care ei isi extrag ENERGIILE de la cei care se roaga
De ce au florile un parfum atat de frumos?
Imi arata ca SPIRITELE cand au coborat au luat diverse forme: de la pietre,minerale, la flori, vegetatie
Un copac simte iubirea?
Da. Are spirit, vibreaza pozitiv, tot ce tine de vibratia pamantului au vibratii pozitive, te incarca pozitiv, atat flora cat si fauna
Gata! Inchide toate portalurile ! Verifica! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu