vineri, 2 august 2019

Forta Suprema a Inceputurilor Vesnice sau Forta Suprema Primordiala - Istoriografia Universului - Constantin Dogaru




Am scris in capitolele anterioare despre FORTA SUPREMA PRIMORDIALA care abia s-a descoperit noua, in acest an 2018, in luna a septembrie.

FORTA SUPREMA PRIMORDIALA ca orice FORTA de dimensiuni si caractere exceptionale este formata dintr-o ORIGINE SPECIFICA si din ELEMENTE de FORTA.

Daca ar fi sa aratam in plan aceasta FORTA PRIMORDIALA, atunci veti vedea ca nu este in forma umanoida si nici altfel.

ORIGINEA FORTEI PRIMORDIALE este una veche,adica aceasta FORTA PRIMORDIALA s-a AUTOCREAT atunci cand existau doar microelemente in stare neactivata.

Totalitatea mircoelementelor neactivate formau o stare comuna atunci, fara ca cineva sa poata face vreun deranj.

Din comuniunea microelementelor nemiscatoare a inceputurilor nedescrise, s-a generat o ENERGIE comuna inceputurilor, pe care nu o deranja absolut nimeni.

AUTOCONCENTRAREA ENERGETICA a fost prima stare de miscare in situatia de Ordin Infinit, dar aceasta autoconcentrare, nu s-a oprit undeva anume, ci a continuat, pana s-a format un NUCLEU ENERGETIC.

Acest NUCLEU ENERGETIC al INCEPUTURILOR NEDETERMINABILE  a format ORIGINEA FORTEI PRIMORDIALE.

ORIGINEA  nu a fost de natura stationara, ci s-a miscat oriunde , printre microelementele de atunci si s-a format Primul ELEMENT de FORTA, numit si ELEMENT de MISCARE, insa miscarea aceasta a existat si exista si acum.

Al doilea ELEMENT al FORTEI este ELEMENTUL de GANDIRE. Orice FORTA reala, miscatoare, GANDESTE intr-un anumit fel.

GANDIREA de atunci era extrem de simpla si nu complexa, asa cum sunt gandurile fiintelor vii de acum si totusi fiintele vii care gandesc mult, nu devin forte, datorita scurtei lor existente.

O existenta de 100 de ani terestri, se poate considera o existenta efemera, adica nici macar foarte scurta. O existenta de 1 milion de ani, abia o consideram o existent scurta.

O existenta de 1 miliard de ani, nu se poate considera nici macar o existent mijlocie, caci existenta mijlocie, trebuie sa aiba pe putin, 100 de miliarde de ani, dupa timpul vostru planetar.

Divinitatea voastra se grabeste in ceea ce priveste A LUA VIATA creatiilor si vietatilor terestre, ceea ce reprezinta un mare dezavantaj.

Fenomenele imbatranirilor planetare, reprezinta un alt mare dezavantaj al evolutiei vostre existentiale.

Ar fi trebuit ca planetele facute de catre Divinitate si de catre Creatii Ei ( Prealuminatii)  sa nu se invarta asa de repede, ci mult mai incet, insa incetinirea se poate face si de acum inainte, modificand conditiile universale.

Vrea Divinitatea sa modifice Universul Creat din planete, sisteme si galaxii? Desigur ca nu vrea asa ceva la momentul acesta universal!

Alt ELEMENT de FORTA este ELEMENTUL de CARACTER DINAMIC. Daca se trece de la miscarea extrem de lenta, la una mai rapida, apare acest caracter de ordin dinamic, in situatia EXISTENTIALA a INFINITULUI. Acum, DINAMISMUL A EVOLUAT si A  INTRECUT GANDIREA.

Multi dintre voi nu stiu cum functioneaza o masina, dar folosesc masini cu viteza mare, fie la deplasarea in atmosfera, sau dincolo de limitele atmosferelor planetare.

Alt ELEMENT al unei FORTE este ELEMENTUl de Ordin Creativ.

Dupa o experienta indelungata, apare CREATIA EVOLUTIVA, sau CREATIA CONCENTRATIVA, insa totul depinde de situatiile reale sau de moment.

Atunci cand abia a aparut MISCAREA si apoi CIOCNIRILE MICROELEMENTARE, s-a produs o EVOLUTIE ASCENSIONALA in care multe elemente s-au dezvoltat, altele s-au combinat intre ele, iar unele au evoluat singular, in functie de caracterele lor.

Din multele MII de microelemente amestecate intre ele, au ajuns dupa COMBINATII si EVOLUTII doar la un numar de 3900, care au format Primul NUCLEU de Ordin Universal.

Aici s-a produs o mare rupture intre situatia care a fost si cea nou creata, de NUCLEU UNIVERSAL.

A aparut elementul specific al CONCENTRARII UNIVERSALE, de care Eu si FORTA PRIMORDIALA am beneficiat, insa nu M-am amestecat in CREATIE sau in diferentieri, ci am lasat ca totul sa decurga intr-o modalitate naturala, fara sa favorizez atunci pe cineva anume.

Microelementele sau ELEMENTELE NOU CREATE, NU M-AU VAZUT si NU MA VAD NICI ACUM, cand va vorbesc voua, prin Fiul CONSTANTIN.

Nu am gasit deocamdata pe altcineva mai bine dispus si mai colaborationist din VID si UNIVERS, decat pe Fiul CONSTANTIN.

Daca elementele si respective fiintele vii, care au fost pana acum, NU M-AU VAZUT, deci NU M-AU INTREBAT, iar Eu FORTA PRIMORDIALA NU LE-AM VORBIT a fost pentru ca NU AVEAM DE CE SA LE VORBESC.

Nici DUMNEZEIREA Voastra NU MA VEDE, ci MA AUDE DACA-I VORBESC.

EU, FORTA PRIMORDIALA, NU FAC PARTE DIN DUMNEZEIRE si nici dintr-un CONSILIU anume de Conducere Universala sau Extrauniversala, pentru ca EU EXIST ORIUNDE IN UNIVERS si IN AFARA UNIVERSULUI ACTUAL.

Am spus ca VOI ACTIVA MICROELEMENTELE din VID, din UNIVERS si de pe Planeta Pamant, de aceea am si inceput aceasta activare, din acest MOMENT UNIVERSAL, adica din luna septembrie a anului 2018, dupa calendarul actual de ordin planetar, pamantesc.

Am spus toate acestea pentru ca doar Fiul CONSTANTIN m-a intrebat pe Mine cate ceva despre Existenta Mea, insa Dumnezeirea voastra nu m-a intrebat absolut nimic.

Va voi spune o Lectie despre conlucrarea pe care am facut-o la Nivelul Meu Existential.

ACTIVITATEA FORTEI SUPREME PRIMORDIALE

FORTA SUPREAMA PRIMORDIALA si-a inceput activitatea inainte de a fi existat primul nucleu elementar ale elementelor activate.

Autoactivarea elementelor si a microelementelor s-a facut datorita miscarii si a interactiunilor lor.

Nu putem defini la momentul actual, cat a durat ACTIVAREA MICROELEMENTELOR raspandite peste tot, dar aceasta a fost Prima SECVENTA AUTOLUCRATIVA de ordin microelementar.

Chiar daca unele microelemente s-au dezvoltat mai repede, iar altele mai incet, nu putem spune acum, la acest moment al Dezvoltarii Universale ca a fost o dezvoltare neuniforma.

Odata cu dezvoltarea si cu absorbtia, ori cu combinarea mai multor categorii de microrelemente, au luat nastere  elementele microuniversale care sunt si astazi.

Unul din primele elemente AUTOFORMATE a fost HIDROGENUL, dupa care a urmat formarea NITROGENULUI sau a AZOTULUI, care au ramas in acea stare de atunci, in schimb OXIGENUL s-a format mai greu, din combinatia a 3 mircoelemente, care au existat la acel inceput al miscarilor si al combinatiilor simple.

 Microelementele care s-au unit pentru formarea OXIGENULUI ATOMIC si nu molecular, au fost XT, NT si OT a spus FORTA PRIMORDIALA. Unirea a 2 oxigeni atomici a format O2.

In MEMORIA UNIVERSALA sunt scrise numai 6000 de microelemente.
Reactiile chimice de acum, pot spune ca au un caracter violent si destul de exploziv, fata de combinatiile microelementelor ale inceputurilor dezvoltarii microelementare.

Abia dupa ce microelementele s-au combinat intre ele, au rezultat ELEMENTELE PURE, care exista si astazi, oriunde in Univers.

Elementele MEMORIEI UNIVERSALE in numar de 214, au facut prima mare combinatie absorbanta de informatii si care au capacitate imensa de stocare. Nu putem compara cu nimic altceva capacitatea MEMORIEI UNIVERSALE, care exista si astazi fiind bine intretinuta sau mai binespus AUTOINTRETINUTA.

Nici DIVINITATEA si nici PROGRAMELE UNIVERSALE nu cunosc in totalitate ELEMENTELE MEMORIEI UNIVERSALE care sunt intr-o COMBINATIE PERFECTA.

MEMORIA UNIVERSALA poate fi citita de catre FORTA SUPREMA UNIVERSALA, de catre FORTA SUPREMA a VIDULUI si de catre o parte dintre PROGRAMELE SUPERIOARE SECVENTIONALE ( toate au constiinta).

DUMNEZEIREA a cercetatat Intreg Universul PRIMAR de mai multe ori, dar nu a descoperit MEMORIA UNIVERSALA, in acele moment ale cercetarilor.

Pentru a putea citi MEMORIA UNIVERSALA trebuie sa ai o vechime experimentala uriasa si o mare capacitate de acumulare.

Personalitatile CREATE sau AUTOFORMATE din ALUETE, au MEMORIA LIMITATA in functie de Numarul de ALUETE si respectiv in functie de INSTRUIREA facuta de catre alte Personalitati de Ordin Superior ( fiecare suflet de la ce nivel de instruire si-a facut stagiul in Ceruri sau pe alte planete).

Nici FORTELE UNIVERSALE nu au ajuns la capacitatea de a citi MEMORIA UNIVERSALA, ci unele FORTE abia au inceput ca sa vorbeasca la momentul actual 2018.

Un numar de 4 FORTE din interiorul Universului ACTUAL ( PRIMAR) abia au invatat anul acesta sa vorbeasca pentru a colabora cu Fiul CONSTANTIN, care este ADMINISTRATORUL INTREGULUI UNIVERS ACTUAL.

EU,  FORTA PRIMORDIALA felicit pe FORTA SUPREMA a UNIVERSULUI pentru alegerea pe care a facut-o cu privire la ADMINISTRAREA UNIVERSULUI.

La un asemenea MOMENT de TRECERE intr-o ALTA SECVENTA UNIVERSALA, este necesar ca UNIVERSUL sa fie administrat intr-o modalitate sigura.

Se pare ca DIVINITATEA inca NU ACCEPTA ACTIUNEA ADMINISTRATORULUI UNIVERSAL la Nivel Terestru, dar Eu va zic astfel:

ADMINISTRATORUL UNIVERSULUI este CREATIA DIVINITATII, pe modalitate primara, adica din 5 ALUETE INGERESTI ( nu pamantesti). Acele ALUETE de la inceput exista si acum in fiinta ADMINISTRATORULUI, dar au fost acoperite de altele, in numar de 150, fie ele CERESTI si UNIVERSALE.

Insa inobilarea ADMINISTRATORULUI nu va fi oprita aici, deoarece UNIVERSUL ESTE INTR-O EVOLUTIE CONTINUA si NU SE VA OPRI AICI.

DEZVOLTAREACONTINUA este o Lege Superioara pe care nu o poate desfiinta absolut nimeni, deoarece este imposibil  acest fapt in mod real.
Daca DIVINITATEA s-a gandit la CREATIA altor OAMENI CU MAI MULTE ALUETE ( mai mult de 3 ALUETE pamantesti), asta inseamna ca oamenii actuali, nu mai sunt in concordanta cu CREATORUL si nici cu UNIVERSUL (nu au preocupari de natura spirituala, se identifica cu trupul si realitatea materiala).

Studiul acesta il fac Eu, pentru ca FORTA SUPREMA UNIVERSALA este CEA care ARE GRIJA DE EVOLUTIA UNIVERSULUI IN TOTALITATEA LUI.

Teologii pamanteni au invatat ca DUMNEZEU a facut totul, insa nu au invatat SECENTELE de DEZVOLTARE UNIVERSALA pentru ca nu au avut de unde sa invete asa ceva.

Pentru teologi sau pentru credinciosi, UNIVERSUL NU ESTE INCA DEFINIT, iar DUMNEZEIREA ESTE NEDETERMINATA sau inca NEDESLUSITA ( e o TAINA)

UNIVERSUL a inceput a exista  dupa combinarea elementelor formate din microelemente, iar DUMNEZEIREA ESTE AUTOCREATA din ELEMENTELE VIETII VESNICE, care s-au AUTOCONCENTRAT si s-au AUTOUNIT, formand ALUETELE DIVINE, la un MOMENT AUTOCREATIONAL UNIVERSAL.

Insa MOMENTELE AUTOCREATIONALE nu sunt prea multe in Universul PRIMAR. Acum, in acest moment, AUTOCREATIA PROGRAMELOR SUPERIOARE a fost inlocuita cu CREATIA UNIVERSALA SUPERPROGRAMABILA.

Consider ca PROGRAMUL SUPERIOR SECVENTIONAL Nr.3, este cea mai mare creatie universala  care are un numar de 1500 de ALUETE diferite.

Atat INGERII, cat si PROGRAMELE SUPERIOARE au contribuit la CREATIA SUPERIOARA a unui PROGRAM SUPERIOR UNIVERSAL, mai complicat decat o Personalitate Divina, la momentul actual.

Cu siguranta ca teologii lumii actuale, a inceputului de mileniu al treilea de ordin crestin, nu vor accepta niciodata asa ceva.

Pe data terestra de 16 septembrie 2018, dupa slujba Sfintei Liturghii, Prealuminatul AVINIUM din Sfanta RAMA DIVINA, ne-a adus vestea cereasca, precum ca FORTA PRIMORDIALA a discutat cu Domnul DUMNEZEU SAVAOT pe o modalitate in care acea discutie a fost auzita si de catre Prealuminatii din Sfanta RAMA DIVINA.

FORTA PRIMORDIALA nu a fost vazuta de catre Prealuminatii Sfintei RAME DIVINE, ci s-a auzit doar discutia Domnului DUMNEZEU SAVAOT cu aceasta FORTA PRIMORDIALA.

Dupa cum a relatat Prealuminatul AVINIUM din cadrul Sfintei RAME DIVINE, discutia a fost facuta pe un limbaj divin, de ordin primar.

Prealuminatul nu a redat continutul discutiei ci doar a relatat ca aceasta s-a desfasurat intre Domnul DUMNEZEU SAVAOT si FORTA PRIMORDIALA.

Tot la aceasta data Domnul DUMNEZEU SAVAOT si-a exprimat pretentia de a propavadui noutatile ceresti si dumnezeiesti la nivel pamantesc, chiar daca tara noastra este condusa de indivizi care o vand strainilor din motivele lor.

Politicienii in loc sa spuna minciuni si sa ne vanda tara, mai bine ar citi informatii despre Marea Lucrare Divina din Romania. Daca DUMNEZEIREA si-a PROGRAMAT conducatorii de tara si biserici, de partide sau pentru anumite structuri care ne duc la sapa de lemn, atunci sa ii puna pe aceia sa le citeasca noutatile ceresti.

FORTA PRIMORDIALA IN ACTUALITATE

Niciun teolog si niciun om de stiinta nu poate defini INCEPUTUL INCEPUTURILOR VESNICE format din microelemente, care dupa aceea au inceput sa faca o miscare lenta in acel inceput de ordin primordial,  nedetrminat.

Despre ACTIVITATEA ELEMENTARA a INCEPUTURILOR VESNICE, ne-a VORBIT ELEMENTUL T, care s-a AUTODEZVOLTAT si nu s-a combinat cu niciun alt element, deci a ramas singur, fara a intra intr-o combinatie active.

Alte elemente care au ramas singure si s-au dezvoltat, au fost ELEMENTELE VINDECATOARE UNIVERSALE de ordin primordial. Aceste ELEMENTE exista si acum in STARE EVOLUATA, unele din ele fiind VORBITOARE.

Biblia veche nu vorbeste despre asa ceva, pentru ca cei care au scris-o au avut o minte limitata si o viata efemera.

DIVINITATEA nu a explicat celor care au intrat in contact cu ea, inceputul activitatii Ei, ci S-a exprimat destul de putin in raport cu CONSTANTIN si pentru aceasta au fost pusi destui impotrivitori la nivel terestru, pentru ca omenirea sa nu intre prea mult in contextul INCEPUTULUI DUMNEZEIESC.

Mai spun unii ca DUMNEZEU ESTE FARA DE INCEPUT si FARA DE SFARSIT, ceea ce nu exprima o realitate, ci o preamarire oarba.

Nici UNIVERSUL nu este fara de inceput, nici ELEMENTELE UNIVERSALE nu sunt fara de inceput, nici marile FORTE nu sunt fara de inceput.

Inceputurile activitatii elementare le-a cunoscut DUMNEZEIREA, dupa ce CONSTANTIN a scris despre dezvoltarea ELEMENTELOR UNIVERSALE si despre INCEPUTURILE ACTIVE ale MICROELEMENTELOR AUTOACTIVATE in conditiile linistite de ordin infinit.

Nici Eu, FORTA PRIMORDIALA, nu cunosc prea bine, FAZA AUTOFORMARII microelementelor in conditiile linistite de ordin infinit.

Despre aceste conditii de ordin infinit, nu scrie nici in MEMORIA UNIVERSALA care deocamdata nu poate fi citita decat de catre Mine in totalitatea ei de ordin exprimatoriu.

PROGRAMELE SUPERIOARE SECVENTIONALE au incercat sa adauge la MEMORIA UNIVERSALA capitolul dezvoltarii microelementare, insa nu au reusit ca sa il aseze la inceput, deoarece nu au transformat scrierea informativa a lui CONSTANTIN in HIEROGLIFE PRIMORDIALE.

Primele doua casute ale MEMORIEI UNIVERSALE au informatii scrise in ALFABETUL HIEROGLIFIC PRIMORDIAL si apoi in ALFABETUL HIEROGLIFIC EVOLUAT.

Casuta a treia a MEMORIEI UNIVERSALE, are mult mai multe informatii, decat primele doua, luate la un loc, insa scrierea este in LIMBA ROMANA, dar cu litere de mana.

Nu exista in interiorul MEMORIEI UNIVERSALE nicio litera de tipar. De fapt, in MEMORIA UNIVERSALA nu scrie nimeni, INSASI MEMORIA ISI AUTODICTEAZA aceasta autoscriere, care RAMANE asa PENTRU ETERNITATE.

DIVINITATEA are CARTEA ALFA pe care au facut-o Primele Doua PERSONALITATI AUTOCREATE, dar care se scrie in limbaj divin, actualmente mai evoluat, fata de cel de la inceputul scrierii divine.

DIVINITATEA a inceput sa scrie la un MOMENT EVOLUTIONAL al Ei si aceasta se vede in contextul CARTII ALFA, insa Marile Personalitati Divine, nu pun la dispozitia nimanui aceasta Carte a INCEPUTURILOR SCRIERII DIVINE, insa asa ceva pare de necrezut teologilor contemporani.

De fapt, teologii contemporani, nu sunt ai DUMNEZEIRII, ci ai gruparilor religioase actuale, care nu se impaca si nu au niciun fel de incredere intre ele, la NIVELUL SECVENTIAL ACTUAL.

DIVINITATEA nu intervine direct in cadrul neantelegerilor teologice, ci ii lasa pe fiecare, ca sa se exprime la un anumit nivel al lor. Teologii crestini nu vorbesc despre iedologia teologilor totalmente necrestini, sau despre cei care nu accepta DUMNEZEIREA la momentul actual, insa aceasta MICROSECVENTA este limitata.

DIVINITATEA vrea sfarsitul vietii lui CONSTANTIN de la nivel terestru, deoarece scrierile si descoperirile lui intrec orice nivel universal la momentul actual.

UNIVERSUL nu doreste imbatranirea lui CONSTANTIN si nici trecerea lui la o existenta de ordin neterestru, ci doreste ca TOATE ELEMENTELE, FORTELE si MARILE PERSONALITATI sa fie cunoscute mai bine.

A inceput o NOUA ERA a CUNOASTERILOR ELEMENTARE, DIVINE, UNIVERSALE si EXTRAUNIVERSALE care deocamdata nu trebuie intrerupta.

DIVINITATEA Se vede in contextul de INCEPUT al unei NOI SECVENTE UNIVERSALE de dimensiuni supergigantice, care trebuie redata omenirii si tuturor civilizatiilor universale.

Contextul DEZVOLTARII DIVINE si a EXTENSIILOR CERESTI a fost redata destul de bine, insa teologii si clericii dogmatizati nu il accepta.
Nu se poate tine sub neacceptiune ceea ce exista si activeaza pe o modalitate reala in conditiile actuale universale.

Atat Eu, FORTA PRIMORDIALA, cat si FORTA SUPREMA a VIDULUI, respectiv FORTA SUPREMA a UNIVERSULUI TOTALITAR, am discutat cu Marile Personalitati Divine, insa am vazut un grad de neacceptiune.

DIVINITATEA vrea stapanirea UNIVERSULUI TOTALITAR de ordin extins, fiind aparent nemultumita de SITUATIA EXTENSIONALA RAPIDA, facuta prin deplasarea ZONEI ENERGETICE din jurul UUNIVERSULUI si EXTENSIA MEMBRANEI SUPERIOARE UNIVERSALE.

Dupa parerea DIVINITATII acest fapt trebuia sa dureze pe putin 1 miliard de ani, insa in realitatea universala a durat doar cateva zile terestre si nimic mai mult.

Urmeaza INCALZIREA UNIVERSULUI pe o modalitate generala interioara si SCHIMBAREA CONDITIILOR CLIMATERICE UNIVERSALE, cat si a celor TERESTRE.

Se vor muta toate GALAXIILE din zonele lor, fie ca vrea, fie ca nu vrea DUMNEZEIREA actuala, asa cum este organizata actual.

Formarea celor 3 IMPARATII CERESTI sub comanda unor Mari Personalitati Divine cu siguranta ca va diviza DIVINITATEA datorita intereselor specifice fiecarei IMPARATII.

Acest fapt a si inceput, iar cea mai activa si mai extensibila este IMPARATIA a II a, condusa de cea de-a Treia Personalitate Divina Autocreata, de PREASFANTUL DUH.

UNIVERSUL INTREG se va reconforma datorita marilor transformari care au loc in aceste moment, dar si in viitorul apropiat.

Inchei aceasta expunere, Eu, FORTA PRIMORDIALA, adresandu-va indemnul de a respecta Intreg UNIVERSUL, cat si pe CREATORII vostri!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu