duminică, 17 mai 2020

Societati secrete. Grupuri spirituale. Suflete Gemene - Hipnoza Regresiva Ana Oprea



"118-RO A., Societati Secrete. Grupuri spirituale. Suflete Gemene - #HipnozaRegresiva #AnaOprea
Adriana este le cea de a doua sesiune. Nivelul de constientizare este unul inalt. Inca de la debutul sesiunii ne conduce intr-o experienta plasata in jurul anului 1900 (“#ViataAnterioara”) si ne explica ca a ramas partial blocata in acel context din spatiu-timp: “Sunt partial prinsa in energiile de aici. Am murit in fizic dar nu am plecat complet “
Este ceea ce cunoastem ca #FragmentareaSufletului. Sunt de fapt fragmente de constiinta blocate in spatiu-timp. Frecvent, fragmentarile apar ca urmare a unor traume insotite de neintelegere neacceptare si dificultatea de a transcende emotiile de joasa frecventa.
Adriana ne descrie cum, din dorinta de a apartine unui grup spiritual, a intrat intr-o grupare #ezoterica, o combinatie intre #illuminati#masonerie#arhonti si “revenirea lui Mesia”. Inainte de asta, de-a lungul anilor, ea se intalneste cu persoane interferate de catre entitati ce controleaza acea grupare ezoterica. Participa la cursuri in care este invatata sa-si activeze energia #kundalini, sa lucreze cu #EnergiaSexuala sau sa se conecteze la energia universala. Intrarea in grup se face prin recomandare, apoi este supusa unor teste si initieri. Concomitent, sunt recoltate informatii depre parinti sau #ArboreleGenealogic pentru a se gasi puncte vulnerabile si a putea fi manipulata si controlata.
Entitatile care controleaza grupul, studiaza modul in care se creaza legaturile intre suflete atat in sistemul terestru (#KarmaColectiva), cat si in alte sisteme, pentru a vedea cum se poate propaga interferenta si controlul.
Se lucreaza in grup de 13 si fiecare recita o parte dintr-un text intr-o limba necunoscuta, pentru a se conecta la cunoasterea universala. Umanii sunt folositi pentru a accesa informatii din campuri la care entitatile nu pot ajunge.
In timpul unui astfel de proces de accesare si descarcare de informatii, Adriana devine constienta ca informatiile pe care le descarca pot fi folosite de catre entitati impotriva umanilor si a planetei. Ea intrerupe procesul, se #decorporalizeaza si intra in #MoarteClinica. Cei care conduc grupul, incearca resuscitarea ei fortata, astfel incat ea sa descarce si restul de informatii.
Prin #constientizarea obtinuta pe parcursul sesiunii si apoi transmutarea energiilor de joasa frecventa, se produce eliberarea acelui fragment de constiinta blocat in spatiu-timp si reintegrarea lui (#ReintegrareaSufletului).
In tot acest proces, Adriana este insotita si sustinuta de catre sufletul geaman (#FlacaraGeamana) care nu are corp fizic pe Terra, ci experimenteaza in #AOptaDimensiune. La acest nivel de constientizare, sufletul ei geaman are intelegerea ca “diverse grupari/ secte nu sunt bune sau rele ci sunt doar o fateta, o parte din ceea ce sufletul nostru isi propune sa experimenteze.”
Adriana spune ca a acceptat sa intre in acea grupare oculta, pentru ca ea din viitor (2020) sa isi aduca aminte si sa transmita aceste informatii mai departe, astfel incat oamenii sa invete sa se reconecteze la #SineleDivin pentru ca acolo este cunoasterea universala. Conectarea o facem in raport cu ceilalti, dar “calea este prin sine” si nu prin alti oameni, preoti, guru, maestri.
Una dintre lectiile noastre, este sa invatam sa detectam entitati sau constiinte care incearca sa puna stapanire peste sufletul nostru. Exista oameni care lucreaza cu sine prin #meditatie#hipnoza#bioenergie#acupunctura, contemplare iar aceste entitati incearca sa ii blocheze in realizarea conexiunii cu sinele lor sau cu cei din familie si in transmiterea mai departe a informatiilor.
“Atunci cand noi ne vom elibera si vom curata campul nostru, campul planetei va creste atat de mult, incat aceste entitati nu vor putea sa se apropie. Este ca si cum te-ai apropia de foc.“
Ii multumim Adrianei pentru transformarile realizate si pentru transmiterea mai departe a informatiilor.
***
Urmariti-ma pe Facebook:
https://www.facebook.com/Ana-Oprea-20...
Abonati-va la canalul meu YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCy3r...
Pentru informatii si rezervarea unei sesiuni:
E-mail: info@anaoprea.com "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu