vineri, 15 mai 2020

Metatron - ADN-ul Curcubeu




METATRON - ADN-ul CURCUBEU
MIHAELA TRISTAR - Blog-ul CALEA AURIE

SURSA acestor informatii se afla AICI si AICI! 

" Un element care asigura o astfel de protectie este CURCUBEUL. In articolul numit “E cu scop”, in care am postat acel video cu multa culoare, s-au pornit la capitolul “Comentarii”, multe discutii avand legatura cu CURCUBEUL. Eu ma refer insa strict la CURCUBEUL din ADN, nu la acela de pe cer, dupa ploaie. Culoarea are foarte mult de-a face cu ADN-ul, caci numai daca ne gandim la termenul de CROMOZOM, component al ADN-ului, particula “CROMO” vine de la grecescul “CHROMO” care inseamna culoare.
Un ADN CURCUBEU este acel ADN care are o componenta speciala prin anumite frecvente cromatice care asigura protectie impotriva actiunilor venite prin tunelurile timpului.
Multi copii, din zilele noastre, au ADN curcubeu de la nastere. De aceea ei nu poti fi afectati cu una cu doua de toata istoria povestita mai sus. Exista insa si copii care s-au nascut in ultimii ani, care vin pe o zona de plata karmica.
Ei nu au cu siguranta ADN CURCUBEU, iar din aceasta cauza pot fi clienti ai agresiunilor prin timp despre care am povestit. De aceea am pus acel film, pentru ca Inaltul Domn al Luminii METATRON, Patron al ADN-ului, l-a ales inca de anul trecut pentru un astfel de proces, care are loc in mai multe etape, de instalare a ADN-ului CURCUBEU.
De altfel, cred ca de cand a fost creat acest film, mintile celor ce l-au facut au fost sub inspiratia lui Metatron. Pentru cine a fost enervat de acest film, sau a simtit energie de teama, atat le pot recomanda: rugaciuni de iertare si atentie la androizi! La inceputuri, omul avea ADN CURCUBEU.
El a pierdut aceasta functie tot ca urmare a multor actiuni facute de oameni de-a lungul miilor de ani. Cine simte repulsie sau frica, sa fie sigur ca are intrupari trecute responsabile de piederea curcubeului din ADN, la nivelul intregii umanitati. De aceea sunt necesare rugaciunile de iertare." MMIHAELA TRISTAR - Blogul CALEA AURIE

SURSA acestor informatii se afla AICI si AICI! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu