vineri, 29 mai 2020

MESAGERII DIN ANDROMEDA - Tehnică Energetică Interzisă




Și acum să ne uităm, dragii noștri, care este oportunitatea divină în confruntarea dintre Forțele întunecate și Forțele de Lumină de pe Pământ.
Cel mai important, indiferent de ceea ce faceți voi fiecare, ar fi minunat și bine, să fiți capabili de a vă menține sufletul vostru divin nemuritor, curat, întreg și în legătură permanentă cu Creatorul Suprem.
Amintiți-vă că adesea chiar și oamenii necredincioși, care se aflau la marginea patului morții, își aminteau brusc de Dumnezeu, ceea ce pe unii chiar i-a ajutat să evite în mod miraculos moartea. De regulă, după acel miracol, viața unor astfel de oameni s-a schimbat radical. Ei au început să se gândească la sensul ei, la scopul lor, la schimbarea sistemului valorilor lor, la trezirea abilităților nevăzute înainte… Astfel, doar pentru o clipă cât l-au contactat pe Creator, sufletul lor s-a trezit și i-a condus și mai mult prin viață.
Aceste persoane nu vor mai putea servi niciodată întunericul, deoarece au realizat pe deplin că
esența lor este divină. Drept urmare, aceștia au început să vadă tot ce se întâmpla în jurul lor mai clar, convex și în lumina divină adevărată. Ei nu mai judecă alte persoane după manifestările lor externe, ci au început să vadă esența lor profundă. Așadar, în cele mai tragice momente ale vieții omului, divinitatea sa pierdută a fost reînviată.
În ceea ce privește reptilienii întruchipați în corpuri umane, cât și alte creaturi de ordin inferior, aceștia, spre deosebire de oameni, la dificultăți și eșecuri, au fost doar furioși, coborând în vibrații chiar mai mici decât le aveau. În mod natural ei sunt lipsiți de comunicare cu Creatorul, dar au primit hrănă specifica reptiloizilor din partea forțelor întunecate cât și de la entitățile astrale de vibrații joase.
Prin urmare, confruntarea dintre Forţele Întunericului şi ale Luminii de pe Pământ s-a dus prin intermediul creaturilor inferioare întrupate în corpuri umane și sufletele umane divine și pure ale luminii, care au ancorat pe pământ energiile acelor vibrații cu care au rezonat.
Deocamdată, acest lucru s-a întâmplat într-un mod natural și în funcție de calitățile unor persoane, acele energii au fost atrase din planurile subtile ale planetei prin fenomenul de rezonanță și s-au manifestat pe Pământ într-o formă concentrată.
Orice persoană umană, schimbându-și calitățile personale, purificându-și conștiința de programe negative, ar putea primi energii de vibrații mai mari, întărind astfel pozițiile Forțelor de Lumină pe Pământ.
Ce se întâmplă acum pe planeta dvs.?
Guvernul Mondial care conduce de facto omenirea din umbră, care a preluat puterea pe Pământ de multă vreme, vor să-i priveze pe oamenii de posibilitatea de a-și gestiona singuri resursele energetice, de a-și transforma conștiința și de a intra într-un nou nivel de dezvoltare spirituală.
Plasând instalații electromagnetice cu acțiune direcționată pe tot cuprinsul Pământului și introducând nanoparticule în corpul oamenilor, prin noile generații de vaccinuri dar și prin alte metode, acestea vor avea funcția de „Receptori de comenzi și semnale” printre altele. Prin intermediul acestor „Receptori de comenzi și semnale” se va genera și răspândi la discreția lor, energii de anumite vibrații în spațiul energetic al tuturor persoanelor, privându-i astfel de libertatea lor pentru a-și controla propria conștiință și chiar corpul fizic. Și aceasta este deja o încălcare gravă a Legii Liberului Arbitru și o formă de sclavie modernă, datorată în principal folosirii mijloacelor tehnice de răspândire a unor energii de vibrații scăzute și distrugătoare pentru om, care în mod normal și așa ar fi necesar, să fie interzise cu desăvârșire.
Prin urmare, procesul natural al luptei dintre Forţele Întunericului şi cele ale Luminii de pe Pământ a intrat într-o nouă etapă a dezvoltării sale și anume jocul cu folosirea metodelor și tehnicilor interzise. Specialiștii Guvernului Mondial utilizează deja o tehnică specială, pentru a interfera cu sufletul divin și cu conştiinţa umană pur divină, pentru a le distruge/compromite sau mai bine zis să le coboare vibratia până la limita ruperii legăturii cu divinitatea.
De aceea a fost luată o decizie fără precedent, ca pământenii umani să fie ajutați de către Puterile Superioare ale Universului, inclusiv de civilizațiile puternic dezvoltate care fac parte din Federația Galactică a Luminii. Acum, acţiunea de salvare a fiinţelor umane a intrat pe o orbită realistă cât și practică.
Consiliul Bătrânilor din Constelația Andromeda v-a vorbit.
Sursa: Site-ul „Renașterea”/ "Возрождение"
Traducere și adaptare: Dobrescu Victor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu