luni, 30 martie 2020

Prima Directiva



"Și ultima întrebare sau comentariu, privind Prima Directivă. Aceasta menționează de asemenea non-interferența cu o rasă mai puțin evoluată.
- Dar, când 3D a fost amplasat (și vom explica asta în capitolele următoare) noi nu eram o rasă mai slabă, eram descendenții lirienilor.
- Deci noi nu suntem rasa mai inferioară.
- 3D a fost amplasat artificial, deci noi nu ne aflăm într-o societate evoluată natural...
- Deci așa numita voastră interferență, este justificată. Corect și de aceea noi chiar interferăm. Deoarece voi sunteți o specie inferioară în mod artificial, amplasată acolo de alții.
Totuși, dintr-un punct de vedere mai înalt, este de asemenea o alegere, deoarece din tărâmurile mai înalte, toată lumea a fost de acord să experimenteze prin ceea ce ei trec, în acest moment. În ultimă instanță, nu există victime aici. Asta este ceva ce-ți contorsionează mintea.
- De ce ar dori să experimenteze ceva crud și oribil? De ce ar vrea orice suflet să experimenteze asta?
- Deoarece din cealaltă parte vezi lucrurile diferit. Și depinde de asemenea de punctele de vedere ale raselor încarnate. Poate fi o experiență oribilă pentru voi sau pentru noi, din punctul nostru de vedere, dar să fie o experiență dorită din punctul de vedere al altora. Este greu de acceptat, dar este adevărul.
Unele suflete chiar vin cu un plan de acest gen, iar noi chiar suntem împotriva acestor planuri deoarece ajută la perpetuarea problemei foarte mult. Ele de asemenea distrug pe alții, în calea lor. Dar asta este dincolo de noi și de jurisdicția noastră.
- Dar durerea este durere, nu contează din ce perspectivă o privești, nu-i așa?
- Mi-e teamă că nu ... Este durere cât timp te afli în 3D. Este o experiență din altă parte, o experiență dorită. Durerea și experiența oribilă este doar un punct de vedere subiectiv cu care suntem de acord.
- Da, dar tu chiar o simți, experiența este reală.
- Da, experiența este reală, deoarece tu ești reală.
.....Noi chiar interferăm, chiar foarte mult, în fiecare zi și chiar și acum, aici cu tine, aceasta este un fel de interferență.
De asemenea, există nave acolo care patrulează în mod activ cerurile voastre.
Problema este că oamenii nu le văd și deși noi suntem în putere aici, nu putem rezolva totul.
Totuși, matricea se prăbușește foarte rapid.
Lucrurile trebuiesc făcute pas cu pas, pentru un motiv.
Din punct de vedere cosmologic, se prăbușește cu o viteză scandaloasă.
Dar înțelegem că de jos lucrurile pot părea diferite și încete.
Lucrurile trebuie să treacă mai întâi.
Tu poate ești pregătită pentru înălțare poate prea pregătită, dar alții nu sunt..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu