vineri, 27 martie 2020

Pericolul este real, dar frica este o alegere



CURAJ! AVETI CREDINTA ! "Frica nu este reala, este rezultatul gandurilor tale care o alimenteaza. Pericolul este real, dar frica este o alegere."
Ganditi-va la acest virus ca la un virus gripal. Nu este relevant cati sunt infectati, pentru ca si un virus gripal tot aceasta va face, va infecta. Priviti statisticile cu cei care pleaca si la noi procentul este chiar modest. Stim ce avem de facut! Sa respectam izolarea, sa pastram igiena si sa ne concentram atentia pe tot ceea ce inseamna energie, informatie, gand si emotie, pentru ca acest VIRUS este o energie, este o informatie care rezoneaza cu ganduri si emotiile oamenilor si are magnetism pentru unii anume. Asadar sa intensificam meditatiile, rugaciunea si constientizarile. In ceea ce ma priveste pe mine, nu simt nimic, n-am nici macar o tresarire legata de acest virus, dar aceasta nu inseamna ca nu ma protejez si nu pastrez distanta sociala sau igiena. Sunt mai degraba atenta la "virusii mentali" care mi s-ar putea trimite pe diferite cai. Pentru un psiholog de psihologie sociala, pentru un sociolog acest eveniment este o paine buna de mancat pe multi ani de acum incolo. Exista o doza de risc, dar frica este exacerbata!



BRAD JOHNSON : " În vindecare, când cineva este bolnav și intenția lor este de a se detoxifica, va experimenta o serie de neplăceri pentru a se insanatosi. Va trece prin febră și frisoane, crampe, greață, dureri de cap ... Dar după acest proces, se va naște un nou corp sănătos, deoarece a făcut procesul să devină mai sănătos, prin purificare.
La fel este si drumul acestei planete. Ea trece acum prin febră, frisoane, crampe, greață si dureri de cap ... Metamorfoză severă. Aveti încredere în acest proces.
Am cerut să ne transformam din omizi in fluturi si conștiința oamenilor trebuie sa treaca prin acest proces pentru a-si extinde gradul de intelegere.
Traim aceste timpuri de "trezire colectiva" pentru ca am fost deconectati din rutina noastra si zguduiti sa scoatemla suprafata frici si blocaje.
Multe lucruri se întâmplă în spatele scenei pe care nu le putem întâmpina. Doar o mica parte din ceea ce se prezinta acum pe televizoare, in pe ziare și pe Internet este cunoscut si constientizat de populatia globului.
Aveti încredere în proces. Lasati detoxifierea să se întâmple și veti simti ca lumina din voi va deveni mai puternică cu fiecare zi în timp ce permiteti ca această purificare să va transforme."


"In healing, when one is ill and their intention is to detoxify, they will experience a metamorphosis of unpleasantness in order to make themselves better. Fevers and chills will take place, cramping, nausea, headaches... But after the metaphorsis, a new healthy body is born because we have made the process to become healthier so.
So to is the way of this planet. It is going through fevers, chills, cramping, nausea, headaches... Severe metamorphosis. Trust the process. We have asked to become well, and the debris consciousness must lift. As it does, we see a new welcoming state of being. Much is happening behind the scenes that we can't event fathom. Only a miniscule of a percent of what's actually happening is on your TV sets, newspapers and Internet. The grander orchestra bringing in the welcoming alignment we've asked for is already performing. Trust the process. Let the detox happen and see the light within you getting stronger with each day as you make this detox to transformation happen."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu