duminică, 22 noiembrie 2020

Andreea- Copil al Stelelor ne spune ca in decembrie va fi o unda de fotoni, care pregateste trazitia

 "Andreea are 2 prietene venite de curand in viata ei, care sunt suflete speciale din 5D si cu misiunea de a spune oamenilor ce se va intampla si la ce sa fim atenti. Ne spun ca noi trebuie sa dizolvam ILUZIAin care suntem si suntem legati de 3 D sa ne intoarcem la IUBIRE si la LUMINA SPIRITULUI.

Acum este HAOS,Terra este ca o femeie insarcinata,fiecare va trai dizolvarea din ILUZIE in felul lui si sa nu uitam sa ramanem OBSERVATORI la tot ce se intampla. In luna DECEMBRIE, CONSTIINTA SOARELUI UNIVERSAL va produce o UNDA de FOTONI.
La venirea acestei UNDE cei care nu vor intelege ce se intampla ( sa fie LUMINA si sa vrea sa iasa din ILUZIE) vor continua ca si pana acum experientele din 3 D, planeta se ”SCUTURA” de ei, nu vor mai fi intelesi.
LUMINA va fi foarte mare si va fi o tragedie pentru cei care se tem de LUMIN si au ales intunericul. Fiecare se va pregati de ”lupta ” in felul sau prin sabie, gand, cuvant etc. In PERIOADA de TRANZITIE se va decoperi CE IUBIM mai mult, LUMINA sau intunericul iar cei care vor iesi din ILUZIE vor fi cei care SE VOR IUBI PE EI INSISI si II VOR IUBI SI PE CEI DIN JUR si vor ajunge sa fie una cu cerul si pamantul.
Acum intunericul pe Terra a castigat teren si sunt multi care VAND ILUZII, demonii lucreaza prin oameni si ii atrag spre partea materiala le induc FRICA de BOALA, MOARTE ,VIRUS si unii sunt in stare sa isi dea SUFLETUL ca sa scape.
Trebuie sa stim ca PUTEREA ESTE IN NOI, noi ne creem viata noastra, nu cei care ne mint cu promisiuni desarte, profeti mincinosi la care multi se inchina.
In DECEMBRIE este ULTIMUL AVERTISMENT, ALEGEREA NE APARTINE ”sa fiisau sau sa nu fii” si sa fim atenti la SUFLETELE noastre, sa stam de vorba cu SUFLETUL si cu SPIRITUL si sa stam departe de minciuni/pacaleli. Auditie placuta! "
Mail:armencea.liana123@gmail.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu