duminică, 5 iulie 2020

Personal Interview to Matias De Stefano - english - Gaia TV

"În urmă cu eoni, Elohimii au creat portaluri în timp, ca mijloc de a defini căile de evoluție pentru ființele din a treia dimensiune (oamenii). Ca ghiduri pentru această creștere, ei au creat părinții și mamele civilizațiilor cu ființele lui Sirius și Orion. Matias De Stefano descrie ființele care provin din aceste stele îndepărtate și rolurile unice pe care le joacă cu evoluția în realitatea noastră.
Suntem holograme intr-un univers holografic. Noi cream acest Joc Cosmic. Nu luati lucrurile prea in serios, ate vieti, alte realitati, alte fiinte, intuneric, Lumina, nimic nu este cu adevarat real, sunt doar perspective.
Cand vei indeparta fiecare strat al intregului, incercand sa ajungi la esenta, la miez, vei plange mult amintindu-ti, este firesc...este multa suferinta implicata ....pentru ca aceasta inseamna ca o parte din tine sa moara....pentru ca o alta parte din tine sa se inteleaga....de aceea este atat de dureros acest proces al ..."trezirii" ,,,dar trebuie sa intelegem ca asa a fost procesul...mori...te nasti...mori...te nasti...asa ca voi spune...nu luati lucrurile prea in serios...si amintiti-va ca noi cream toate acestea...toate aceste roluri.....pentru a le putea juca....este un Joc...iar voi....trebuie sa inveti Regulile Jocului..." Matias De Stefano


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu