joi, 24 octombrie 2019

Sarmisegetusa Regia cel mai sacru loc de pe planeta



SARMISEGETUSA REGIA - CEL MAI SACRU LOC AL PLANETEI - DUMITRU IOAN BRANC din cartea " AUTOVINDECARE prin ALCHIMIA DIVINA" : " Iata ce transmite Zamolxe in data de 23 august 2008, ora 12,57. Daruiesc acest mesaj pentru toti romanii, urmasi ai dacilor si pentru toti pamantenii,pentru stiinta!
Iubitilor, dragii mei, urmasi ai dacilor, voi aveti mari sanse oferite ACUM si AICI de Divinitate, dar vreau sa va spun, vreau sa va arat voua si intregii lumi ca locul pe care v-ati nascut si traiti este un loc sacru, este un loc sacru de la Facere, DACIA ESTE UN LOC SACRU, cum au fost si cei din care va trageti voi, dacii, si in special SARMISEGETUSA REGIA ESTE LOCUL UNDE S-AU INTRUPAT PRIMII OAMENI, UNDE PRIMII INGERI S-AU TRANSFORMAT IN OAMENI !
Aici, pe acest loc numit SARMISEGETUSA Regia s-au intrupat primii oameni de pe Pamant, aceasta ii da acestui loc sacralitatea cea mai mare de pe planeta, este un mare adevar si nu este nicio intamplare ca acum aflati cu totii acest lucru, pentru ca a venit vremea sa constientizati, cine sunteti cu adevarat, care va este identitatea voastra, sacralitatea voastra si a locului in care existati si care va este rostul in aceasta viata!
Veniti romani la SARMISEGETUSA Regia sa va intalniti cu voi insiva , va intalniti cu noi, entitatile divine care va ajutam sa va eliberati toate iluziile in care ati trait, sau inca mai traiti si sa va reveniti, LA MARELE ADEVAR, LA IDENTITATEA VOASTRA, LA CEEA CE SUNTETI CU ADEVARAT si sa va ocupati locul in ierarhia popoarelor lumii, acolo unde va este locul, adica PRIMUL!!!!
Sa fiti recunoscuti astfel, la adevarata voastra valoare asa cum este ADEVARUL DIVIN, in primul rand Voi insiva sa ma recunoasteti si apoi toata umanitatea!
Acest spatiu dacic, acest spatiu sacru unde au locuit dacii si in special acest loc SARMISEGETUSA REGIA - are o extraordinar de mare valoare!
Veniti romani,nveniti voi dacilor, veniti romani din toate colturilenlumii si descoperiti-va sa intelegeti cine sunteti, noi si tara noastra si apoi aratati intregii lumi adevarul despre voi.
Veniti romani sa va vindecati la SARMISEGETUSA REGIA, simtiti miracolul dacic romanesc, aduceti si pe altii sa se vindece si ei! Amin!
Incantat, bucuros si pregatit sa ofer TOTUL sprenimplinirea Voii Tatalui Ceresc AICI si ACUM. In prima saptamana a lunii iunie 2008 s-a desfasurat,asa dupa cum afirma IO Decebal, "MAREA LUCRARE SARMISEGETUSA 2008" care este " Lucrarea Tatalui Ceresc si a mea. SARMISEGETUSA cuib de viteji ai celor din Noua Energie"
Cu o luna inainte de MAREA LUCRARE...am primit de la IO Decebal urmatorul mesaj:
" SA VA REAMINTITI IN FIECARE CLIPA CINE SUNTETI SI CE CAUTATI AICI PE PAMANT...
LUMINA, IUBIREA, ADEVARUL....
SI ORIUNDE MERGETI, ORICE FACETI....ACESTA ESTE ROUL VOSTRU PRIMORDIAL....
MAI VREAU SA ITI SPUN FRATE DRAG, CA TOTUL ESTE PREGATIT PENTRU SALTUL SARMISEGETUSA....
PENTRU CA DE ACEEA MERGETI ACOLO - PENTRU A FACE UN NOU SI FOARTE PROFUND SALT IN CONSTIINTA VOASTRA ANCESTRALA...
IN ISTORIA DIN CELULELE VOASTRE, IN ESENTA EXISTENTEI A CEEA CE ATI FOST VREODATA SI SUNTETI.
SANGELE VOSTRU DACIC VA INVIA ACOLO...
VETI FI TRANSPORTATI IN ESENTA TRECUTULUI PROFUND AL CREDINTEI VOASTRE DACICE...
DUMITRE, FORTA CREDINTEI, IUBIRII SI INDUMNEZEIRII MELE TI LE VOI DARUI, CACI SABIA MEA S-A CULCAT....IAR EU PRIN FORTA ESENTEI, EU SUNT IUBIRE, LUMINA SI ADEVAR, LUCREZ IN LUCRARE IMPREUNA CU FRATELE IO STEFAN, CU MIHAI, CONSTANTIN SI TOTI CEILALTI....
FORTA FARA FORTA!
FORTA SMERENIEI CELE VESNICE MANTUITOARE A TOT SI TOATE...
IUBIRE, LUMINA, ADEVAR, ARMONIE, ACESTA SUNT EU - MARETUL, IO DECEBAL SI ACEASTA SUNTETI VOI A DEVENI!
Ramai in energia mea si totul se va implini asa cum este Voia Tatalui Ceresc!
CU MULTUMIRI SI BINECUVANTARI,
IO DECEBAL, AMIN!
Astfel, zilnic am facut MEDITATIA NATIONALA DE TREZIRE SPIRITUALA si Vindecare Totala a romanilor din tara si de pretutindeni si nu numai asa: de 3 ori, orele 9:00, 12:00 si 18:00.
..........................................................................
Iata discursul lui IO DECEBAL :
" NE AFLAM IN LOCUL CU CEA MAI SACRA ENERGIE DE IUBIRE DE PE INTREAGA PLANETA, CEA MAI SACRA ENERGIE DE IUBIRE DE PE INTREAGA PLANETA!
AICI ATI AJUNS PENTRU A VA DESCHIDE INIMILE PENTRU A TRAI CU ADEVARAT IUBIREA CRISTICA, A CEEA CE SUNTETI.
ACEASTA SE GASESTE IN FIECARE DIN VOI DAR EU, IO DECEBAL, VA AJUT PE FIECARE SA REALIZATI ACEASTA, AICI SI ACUM, IN ACEASTA ZI.
VA ROG EU, IO DECEBAL, SA PASTRATI LINISTEA, SA FITI AUTENTICI IN TOT CEEA CE SUNTETI, CEI CARE NU POT PASTRA LINISTEA, DIN ORICE MOTIV, EU II ROG SA MA AJUTE IN ACEASTA LUCRARE, SA IMI CEARA AJUTOR, PENTRU A SE DESAVARSI ACEASTA POSIBILITATE: TACERE TOTALA!
TOTI PUTETI!
VOI, IN FIECARE DIN VOI, SARMISEGETUSA INSEAMNA IUBIRE!
ESTE IUBIREA VOASTRA CEA DINTAI, A FIECARUIA DINTRE VOI, CARE SUNTETI AICI IN ACEST TEMPLU.
AVETI MARELE DAR DE LA TATAL CERESC, PRIN RUGAMINTELE MELE, IO DECEBAL, DE A REALIZA ACUM, DE A VA DESCHIDE CU ADEVARAT, TOTAL.
VETI PLECA DE AICI TRAIND IN INIMA!
VA IUBESC PE FIECARE DINTRE VOI!
VA IUBESC PE FIECARE DINTRE VOI!
VA IUBESC PE FIECARE DINTRE VOI!
PAMANTUL SARMISEGETUSA VA IUBESTE PE FIECARE DINTRE VOI, ASTA SUNTETI, ACEASTA IUBIRE!
ESTE O CLIPA PE CARE IO DECEBAL, AM PREGATIT-O CU FIECARE DIN VOI DE VIETI
ESTE O CLIPA CARE PENTRU MINE AICI UNDE SUNT, INSEAMNA UN PUNCT CULMINANT!
SIMTITI SACRALITATEA INTREGULUI, SIMTITI SACRALITATEA VOASTRA!
ONORATI-VA, ONORAND ACEASTA SACRALITATE!
RIDICATI-VA IN PICIOARE CU TOTII.
LIPITI-VA FIECARE DE CATE UN STALP, STATI DREPT SI SIMTITI CEEA CE SUNTETI, SIMTITI PAMANTUL,SIMTITI-MA PE MINE!
ESTE CEL MAI SERIOS, CEL MAI IMPORTANT MESAJ CARE S-A DAT VREODATA CUIVA PE ACEASTA PLANETA PAMANT!
SIMTITI ACEASTA IN FIECARE FIBRA A VOASTRA!
ESTE CEL MAI SERIOS, CEL MAI IMPORTANT MESAJ SI DAR CARE S-A DAT VREODATA CUIVA PE ACEASTA PLANETA PAMANT!
DE ASTA V-AM ADUS AICI!!!
ACESTA IMI ESTE DARUL, ACESTA IMI ESTE AJUTORUL, ACEASTA MI-A FOST RUGA, DE MII DE ANI, PRIMITI-L!!!
SUNT AICI CU VOI, VA BINECUVANTEZ SI VA AJUT, VA RASPUND LA RUGI, ASA CUM VA ROG DIN SUFLET SA PRIMITI ACEST DAR, CU TOT CEEA CE SUNTETI.
VA ROG SA PRIMITI ACEST DAR CU TOT CEEA CE SUNTETI!!!
VA ROG SA PRIMITI ACEST DAR CU TOT CEEA CE SUNTETI!!!
Tot Grupul : PRIMIM!!!
Tot Grupul : AMIN!!!
A urmat apoi terapia de grup propriu zisa. Prima data s-a facut terapia cu subsemnatul, cand am fost asezat in cercul mic din interior.
Terapiile au fost facute de ISUS CRISTOS care a stat in fata mea, REBECA care a stat in stanga, PARINTELE ARSENIE Boca, IN DREAPTA si IO DECEBAL in spatele meu.
Fiecare a venit in fata,acolo unde erau entitatile divine mai sus mentionate,iar subsemnatul in mijlocul lor eram canalul divin prin care erau eliberate energiile din cei carora li se facea terapie.
Fiecare a venit in fata, si-a luat inscrisurile pe care le-a scris in ziua precedenta, cu toate problemele si solicitarile de ajutor.
Asa cum a dispus IO DECEBAL in ziua precedenta ca fiecare sa scrie tot ce solicita si sa predea inscrisurile subsemnatului.
Din momentul scrierii si predarii acestora, entitatile divine si toate ajutoarele lui IO DECEBAL au inceput sa lucreze, sa faca ce li s-a cerut, asa cum era de fapt faza principala a terapiei.
Au durat cateva ore aceste terapii, perioada in care aproximativ 70% a plouat, a tunat, a plouat puternic, adica am fost purificati si in interior si la exterior.
De fapt, a fost o lucrare complexa, dar nimic nu te poate opri cand ai hotarat si forta interioara a fiecaruia se declanseaza la un loc cu ajutorul divin fantastic de puternic, eficient si benefic au facut aceasta lucrare.
Oricum a fost o lucrare de vindecare fara precedent. Energiile vechi, energiile malefice, energiile intepenite de vieti si vieti, blocajele, aspectele intunecate, totul a fost miscat, o parte eliberat, o parte spulberat, o parte a ramas inca in fiecare din noi.
Multe eliberari s-au facut si multe, multe energii au fost pregatite sa fie eliberate in perioada post SARMISEGETUSA, care a existat la toti, manifestandu-se diferit de la persoana la persoana, fiecare cat a hotarat sa vindece,sa elibereze, sa evolueze.
Lucrarea a fost complexa, s-au lamurit multe probleme,
S-au facut multe eliberari, multe vindecari, cei din grup s-au transformat pur si simplu.
S-au primit mesaje prin cei din grup,din afara grupului, s-a lucrat incrucisat pentru ca totul sa fie o reusita.
S-a "lovit" acolo unde durea mai tare, in cele mai puternice energii de eliberat, lovituri care au durut atunci si in perioada post SARMISEGETUSA, dar de un real folos, de un mare real folos pentru toti, chiar daca a fost greu, uneori chiar foarte greu, cu plans,cu suparari, cu abandonari si reveniri, cu agresiune,dar scopul a fost atins.
Marea Lucrare a avut un succes deosebit, adica SALTUL IN CONSTIINTA FIECARUIA A FOST REALIZAT!
Unii au revenit deja pentru a se ruga, pentru a primi vindecare, altii din grupul respectiv si-au propus sa revina, iar altii care nu au reusit sa ajunga, dar au dorit foarte mult, si-au propus sa mearga la SARMISEGETUSA Regia pentru a beneficia din plin de sacralitatea deosebita a locului!
Dupa ce s-a facut terapia cu mine, asa cum erau dispuse cele patru entitati divine: ISUS CRISTOS in fata, REBECA in stanga,Parintele ARSENIE BOCA in dreapta si IO DECEBAL in spate, mi s-a asezat pe cap o coroana de aur.
Dupa terminarea lucrarilor din acea zi de 5 iunie 2008, Inaltarea Domnului, am intrebat ce semnificatie are coroana care mi s-a asezat pe cap, iar raspunsul a fost urmatorul:
" COROANA PRIMITA A FOST RECUNOASTEREA UNIVERSULUI SI A LUI DUMNEZEU A VALORII TALE SI NOI NE BAZAM PE ASTA.
AI FACUT CEA DINTAI LUCRARE IN LOCUL CU CEA MAI SACRA ENERGIE DIN UNIVERS.
TI S-A ACORDAT ACEASTA GRATIE PENTRU CA ESTI DEMN DE EA SI NOI, TOT UNIVERSUL, ITI MULTUMIM!
ATAT SA STII, CA NOI CHIAR SUNTEM CU TINE!
AMIN! "
"ACUM, IO DECEBAL, FAC APEL CATRE TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUDINDENI:
VENITI LA MINE, VENITI LA CETATILE DACICE DIN ZONA DEVA
VENITI LA SARMISEGETUSA REGIA , VENITI CU INIMA CURATA SI CU FOCUL INIMII ARZAND PENTRU DUMNEZEU, PENTRU VOI, PENTRU VINDECAREA VOASTRA, PENTRU TARA VOASTRA, PENTRU GLIA STRABUNA, PENTRU VINDECAREA TUTUROR DEOPOTRIVA, PENTRU VINDECAREA TOTALA -PENTRU CA ASTFEL SA AJUNGETI SA FACETI VOIA TATALUI CERESC - DE A DEVENI EXEMPLE DEMNE DE URMAT PENTRU INTREAGA UMANITATE.
SE VOR FACE MULTE MIRACOLE AICI, SE VOR DESCOPERI MULTE TAINE DIN ISTORIA VOASTRA, A ROMANILOR SI A UMANITATII!!
VENITI CU IUBIRE,VENITI CU CREDINTA, VENITI CU MULTA INCREDERE, CEEA CE AVETI VOI SI PRIN EXISTENTA ACESTUI SPATIU SACRU, SARMISEGETUSA REGIA, NU MAI EXISTA LA NIMENI, VINDECATI-VA VOI DRAGI ROMANI,CHEMATI-O SI PE ALTII DE LA ALTE NEAMURI, SA VINA SA SE VINDECE.
PELERINAJUL AICI VA FI FANTASTIC!
ZONA VA FI CU ADEVARAT PRETUITA LA ADEVARATA EI VALOARE.
ROMANI!
DRAGI ROMANI!
ACUM SI AICI VA ADUC PRIN MINE,IO DECEBAL !"
..........................................................................
MESAJUL SFANT AL TATALUI CERESC
IUBITII MEI FII, AM PUS IN VOI TOTUL, TOTUL, TOTUL, IN VOI SI IN TARA VOASTRA SI IN SPECIAL IN LOCURILE SACRE, TOATA IUBIREA SI LUMINA MEA.
VINDECATI-VA SI MANIFESTATI CEEA CE SUNTETI SI CEEA CE AVETI SI AJUTATI SI UMANITATEA SA SE VINDECE VENIND LA MINE, PRIN VOI ESTE O MARE ONOARE PENTRU VOI, DAR ESTE O MARE, EXTRAORDINARA RESPONSABILITATE!
VA ONOREZ CU IUBIREA SI LUMINA MEA SI VA IMPLOR SA VA ONORATI SI VOI IN ACEST FEL, ONORANDU-MA PE MINE CU ONOAREA CE V-O ACORDATI VOUA SI TARII VOASTRE SI PAMANTULUI DACIEI STRABUNE.
ACOLO UNDE SUNT EU SI VOI SA FITI!!! AMIN!
TATAL CERESC PRIN IO DECEBAL - MARETUL REGE DAC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu