sâmbătă, 14 septembrie 2019

The Power of Creative Visualization - Vishen Lakhiani




Creatia si puterea creatoare a omului nu se reduce doar la a furniza societatii opere de mare valoare artistica universala. 

Omul este un creator pentru el insusi. 

Daca in trecut doar Initiatii cunosteau acest adevar, iata ca Vointa Divina prin energiile inalte care activeaza campurile mentale si trezesc in permanenta oamenii de pe intreaga planeta, doreste ca omul sa iasa din starea larvara de neputinta si predestinare si sa descopere ca exista o lume invizibila, la fel de frumoasa si de reala ca si cea in care traieste in prezent, un camp al potentialitatilor infinite care poate fi accesat si materializat. 

Un om trezit, poate intelege si accepta ca mintea constienta serveste raportarii la intelegerea si invatarea experientelor din aceasta viata. 

Un om spiritualizat va intelege ca el nu este corpul, ca acesta este doar un vehicul, ca mintea subconstienta si supraconstienta il conecteaza cu interiorul si Sursa Creatiei. 

Un om evoluat va stii ca odata ce va fi capabil sa intre in stari modificate de constiinta, va deveni un Maestru al propriei realitati personale si al propriei vieti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu