joi, 14 februarie 2019

Spiritele conlocuitoare sau Spirite gazda - Calator pe o raza - Melfior Ra




" Sunt la ora actuala multe SPIRITE GAZDA pe Terra si multe SPIRITE CONLOCUITOARE care se afla aici in MISIUNE SPECIALA. Ce fac ele? Conlucreaza si colaboreaza cu conlocuitorii. Un SPIRIT GAZDA poate avea mai multe SPIRITE CONLOCUITOARE, chiar zeci. Nu va faceti probleme e loc si spatiu suficient. Un spirit care a fost acceptat de trup nu este necesar sa ramana in acel trup. El poate lasa doar un fir, o coneziune si prin intermediul acestuia, SPIRITUL GAZDA va efectua cele dorite de spiritul acceptat.

Niciodata un spirit evoluat nu va intra intr-un trup fara acordul spiritului gazda si nici nu va cauta colaborarea spiritelor inferioare.

Dupa ce au creat canalul energetic de legatura se retrag in spatiul lor dimensional de unde colaboreaza cu spiritul gazda si il ajuta atunci cand nivelul cunoasterii e peste nivelul sau evolutiv, spiritul conlocuitor vine si se manifesta prin intermediul acelui trup. Desigur ca exista o incredere totala, spiritul gazda atie ca asupra sa se vegheaza in permanenta

Ce cer spiritele conlocuitoare de la spiritele gazda? EVOLUTIA PAMANTENILOR.

Se cere a nu se mai confunda trecerea intr-un alt plan dimensional cu asa zisa " moarte". Trebuie sa inteleaga ca se afla pe Terra pentru a experimenta intruparea, prin divizarea unei parti din NUCLEUL SPIRIT ( PARTEA-PARINTE) care se afla in Taramurile Inalte.

Trebuie sa se stie ca PARTEA DIVIZATA a SPIRITULUI BAZA aflata in trup carnal este in permanenta conectat cu SPIRITUL BAZA aflat la o distanta incomensurabila, iar SPIRITUL - BAZA nu sta degeaba, ci lucreaza la evolutia proprie astfel incat partea divizata si intrupata sa fie in concordanta cu spiritul baza.

Cand PARTEA DIVIZATA INTRUPATA nu mai este in rezonanta cu SPIRITUL BAZA ( PARTEA PARINTE), se merge in regres evoluriv, SPIRITUL - BAZA sufera si emite spre partea divizata unde fluidico-energetice, raze luminoase pentru a-l trezi si a-l ajuta sa se opreasca din cadere.

Cand partea divizata nu mai percepe aceste unde-raze de lumina, atunci intervin spiritele evoluate conlocuitoare, spirite care au aceasta misiune de a trezi si redirectiona spiritele divizate si intrupate care au ajuns intr-un regres profund si nu mai percwp legatura cu spiritul baza.

SPIRITELE GAZDE sunt cele care ADUC NOI CUNOASTERI - MESAJE OMENIRII.
Intotdeauna spiritele intrupate care au avut rol de mesageri divini au fost SPIRITE - GAZDE, iar prin intermediul colaborarii lor cu spiritele superioare, au avut posibilitatea de a oferi pamantenilor noi informatii, care au adus pe pamant LUMINA"




Mai multe informatii interesante vei putea citi achizitionand cartea de la Editura Adevar Divin http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=4037

#MelfiorRa #CalatorPeORaza #carti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu