joi, 14 februarie 2019

Soarele, ochiul acestui Sistem Solar

"Soarele este o planeta. Am fost condusa prin extracorporalizare de nenumarate ori pe aceasta planeta, dar numai acum a fost momentul sa vad ceea ce nu mai vazusem, nu vizualizasem, nu constientizasem pana acum. 

In aceasta calatorie astrala, apropiindu-ma de soare, am vazut clar ca soarele este compus din 3 parti si anume:nucleu, un camp de forta si o masa incandescenta inconjuratoare. Ce este NUCLEUL? Pot sa spun ca NUCLEUL este o sfera energetica imensa de condensare, concentrare si lumina. Acest nucleu se invarte in sens orar, in jurul axei sale.

 El este inconjurat de un CAMP DE FORTA creat de miscarea NUCLEULUI si totodata de miscarea in sens antiorar a masei dense incandescente, masa care inconjoara acest camp de forta si nucleul. Campul de forta este protectia NUCLEULUI SOLAR si a miliardelor de fiinte energetice, imateriale, vii, superenergetice si evoluate care vietuiesc acolo, in Nucleul Solar si pe suprafata lui. 

Masa incandescenta si inconjuratoare a Campului de Forta si totodata a Nucleului Solar este oprotectie atat a Nucleului Solar si a fiintelor vii,cat si a Campului de forta, desi este in permanenta activitate vulcanica. Prin miscarea ei in sens antiorar si invers miscarii de rotatie a nucleului, este in permanenta fierbere si activitate de transformare a reliefului ei si a emisiei undelor fluidico-energetice.

 Acest proces ajuta la mentinerea si protectia spatiului gravitational Solar, precum si la mentinerea intregului SISTEM SOLAR pe orbita. In totalitatea lor, aceste corpului care se afla in stransa legatura si conlucrare formeza : TRUPUL, SUFLETUL si SPIRITUL acestui SISTEM SOLAR. Ele mai reprezinta si OCHIUL SISTEMULUI SOLAR.

NUCLEUL = PUPILA


CAMPUL DE FORTA = IRISUL


MASA INCANDESCENTA = CORNEEA


Fiintele care vietuiesc in NUCLEUL SOLAR sunt deasemeni vazatoarele si veghetoarele acestui SISTEM SOLAR." MELFIOR RA, Calator pe o raza


"Dedic aceasta carte tuturor celor care, de-a lungul timpurilor si-au jertfit viata pe altarul CUNOASTERII si al ADEVARULUI" MELFIOR RA

"MELFIOR RA este o adevarat celebritate in domeniulparapsihologiei, cu o complexa personalitate, avand capacitati extrasenzoriale de exceptie, capacitati de clarviziune si puterea de a calatori in astral cu o usurinta uimitoare, se inscrie astfel in randul adevaratilor Maestrii. In desele noastre calatorii astrale, am avut prilejul si bucuria de a o insoti in locuri si dimensiuni despre care doar Ea a avut curajul si puterea sa le marturiseasca publicului larg in lucrarile sale, unde momentele si faptele petrecute in astral au fost redate cu acuratete si o precizie demne de munca unui Inalt Spirit." Dr. Teodor Vasile







www.melfiorra.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu