joi, 14 februarie 2019

Spiritele Converge - Melfior Ra



Sunt SPIRITE CONVERGE care au menirea de a ajuta si alte spirite sa se apropie de Lumina Celesta. Un spirit convergent se poate intrupa si se intrupeaza in mod expres pentru a face parte din gruparea care trebuie sa conduca spre EVOLUTIE. 

Astfel sunt spirite convergente care vin intr-o familie anume, iar daca este cazul se intrupeaza chiar cu anumite handicapuri fizice sau psihice, incat familia intretinatoare se ocupa de el si incearca sa-l ajute, dar de fapt acest spirit experimenteaza prin iubire : rabdarea, smerenia, resemnarea, atribute care nu le-au invatat din alte vieti.

Sunt spirite convergente care vin in roluri de : educatori, profesori, invatatori. Prin acestia sunt ajutate spiritele intrupate carora nu li s-a dat sprijin evolutiv in cadrul familiei, sau nu li s-a dat suficient. De aceste lectii vor beneficia toti cei care se vor afla sub calauzirea spirituala a acestora ca elevi. Nimeni nu se afla intr-o functie din intamplare. Orice suflet intrupat a venit sa presteze o munca,o functie anume.

Sunt spirite convergente in functii de profesori universitari, cercetatori, oameni de stiinta de inalta tinuta spirituala. Acestia, prin cunoasterea lor, prin stiinta pe care o propaga, au ocazia sa directioneze prin cunoasterea si stiinta atat fizica cat si metafizica.

Acestia au menirea sa ajute sa depaseasca mereu stiinta bazata numai pecunoasterea planului fizic. Au menirea sa deschida noi orizonturi spre noi stiinte si planuri spatiale sau dimensionale neexplorate pana la acea data. Intotdeauna va fi loc de mai mult,mai bine si mai profund.

Sunt spirite convergente care au functii de preoti, calugari, mari initiati, maestri, etc. Acestia, deasemeni prin functiile lor au menirea si functia sa calauzeasca alte spirite intrupate sa se apropie de Tatal Creator.

Mai sunt spirite convergente care prin ARTA ajuta la sensibilizarea-sublimarea spiritelor intrupate de a dobandi transformarea. Multe spirite convergente s-au intrupat pe Terra, aflandu-se in slujba artelor ca : poeti, muzicieni, sculptori, scriitori. Iata si rolul artelor in evolutia spiritelor intrupate.

Sunt spirite convergente care se afla aici pe Terra, sau chiar si in alte spatii dimensionale, avand rolul de mesageri. Acestia au menirea de a primi mesaje de la spiritele superioare sub supravegherea carora se afla, prin diferite metode oculte :telepatie, clarauditie, clarvaz, scriere automata si chiar vorbire automata si chiar vorbire automata, precum si alte modalitati mult mai subtile.

Spiritele din Inalt, coordonatoarele spiritelor convergente,mesageri, vor folosi metodele cele mai adecvate ca mesagerii terestrii-spirite convergente sa poata recepta in cele mai bune conditii cele ce li se transmit . Chiar si cele ce le cititi acum, au fost transmise de catre Spiritele Superioare coordonatoare din Inalt.

Spiritele coordonatoare superevoluate vor emite intotdeauna mesajele necesare acelei vremi, ca omenirea sa fie ajutata, sa poata evolua." MELFIOR RA, Calator pe o raza

"Dedic aceasta carte tuturor celor care, de-a lungul timpurilor si-au jertfit viata pe altarul CUNOASTERII si al ADEVARULUI" MELFIOR RA

"MELFIOR RA este o adevarat celebritate in domeniul parapsihologiei, cu o complexa personalitate, avand capacitati extrasenzoriale de exceptie, capacitati de clarviziune si puterea de a calatori in astral cu o usurinta uimitoare, se inscrie astfel in randul adevaratilor Maestrii.

In desele noastre calatorii astrale, am avut prilejul si bucuria de a o insoti in locuri si dimensiuni despre care doar Ea a avut curajul si puterea sa le marturiseasca publicului larg in lucrarile sale, unde momentele si faptele petrecute in astral au fost redate cu acuratete si o precizie demne de munca unui Inalt Spirit." Dr. Teodor Vasile

www.melfiorra.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu